Kläderna

Nu så, dessa plagg inhandlades igår, och med tanken att de ska funka och ha på jobbet med. Kanske lite väl propert och 60-tals vibbar för vissa men jag börjar gilla den stilen! Sen lite mer vilt hår och armband och annat så man inte ser så kontorsaktig ut ;)

Och den rosa... jag tittade på den vita först men både mamma och expediten tyckte jag skulle ha den rosa eftersom det var en sån härlig färg. Med några ljusrosa converse till också, så kan jag lysa upp Dublin om kvällarna sen ^^

För baskat svårt att ta bilder på sig själv med digitalkamera såhär, måste inhandla ett stativ...

Denna skimrar i vinrött och lila, elegant så det  förslår.

Den här blev mamma kär i och insisterade på och köpa till mig, jag måste fortfarande vänja mig vid puffärmar men dem kan man ju ta ut annars. Lägg märke till min kaxiga modell-uppsyn.

Ännu en svartvit men jag gillar svartvitt! Och speciellt 60-talskänslan av denna, med ett par sylvassa klackar (när jag nu får ha dem... suck) och håret utsläppt blir det nog sketabra. Man blir ju lite bredare av såna här ränder men den ser inte lika förstorande ut IRL.

Och så den rosa till sist...

Och så får vi inte glömma min superduperbilliga trenchcoat heller!