AiluCrash

Haft en härlig dag, spenderad på det bästa sätt man kan spendera med sin mamma. Vi shoppade, åt god mat och gick på bio och såg Jag Saknar Dig - en film om att förlora någon, att sörja och till sist läka, och jag tjöt som en stucken gris och flera med mig i biosalongen. Jag är inget fan av svenska filmer och den var kanske inte superbra men den berör verligen och jag har fått en ny favoritlåt i form av Turn the Tides av AiluCrash, som är ett till största delen lappländskt band som funnits sen 2006, och huvudsångaren har en roll i filmen och deras musik genomströmmar hela filmen. Låten är jättefin i sig men efter att ha sett filmen är den ännu bättre, och ledsångaren Ludvig Nilsson är riktigt bra i sin roll som Ailu, men ännu bättre som artist. Jag är fortfarande ganska tagen av filmen så ska inte blanda ihop stämningen med en massa modebilder av det jag köpt, det får bli imorgon. Istället bjuder jag på ledmotivet till filmen, finns på Spotify med och där är även versionen från scenen i filmen. Bara jäkla synd att de inte har med fiolen i den släppta musiken.

Lyssna och njut.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P8MxapXJKdo]