Stugdrömmar

Tydligen tyckte vädergudarna synd om mig efter förra inlägget, för efter promenaden skingrades alla moln och solen sken från en klarblå himmel. Så jag har fått ligga ett par timmar och steka ute i solen och det har varit underbart!

Mitt i detta inlägg fick jag besök av lovely Talitha som åkte till mig direkt från tågstationen efter en tio timmar lång resa från Norge <3 Hon ska ju vara med på tjejkvällen imorgon såklart men klämde in lite one-on-one-tid här. Vi tog en promenad och hamnade i djupa diskussioner om riktigt seriösa ting, som hur vissa specifika kroppsvätskor luktar. Jag kommer inte kunna träffa henne igen på en väldigt lång tid efter imorgon så det kommer kännas bitterljuvt och ses under kvällen sen :(

I min iver över och babbla om alla vidkommande och ovidkommande ting hann jag aldrig knäppa en bild av henne så imorrn ska jag vara en riktig bitch med kameran...

Annars så har vi varit och besökt min morbror Åke under kvällen ute i hans stuga som han köpte förra året. Den ligger på vägen till Linköping i ett litet område med några fritidsstugor men det här är hans stadiga hem nu. Så otroligt mysigt ställe, precis ett sånt ställe som jag drömmer om och äga senare i livet. Ett rött hus med vita knutar och kamin inuti, små mysiga rum, en stor trädgård med massa blommor och fruktträd, och skogen runt omkring, tyst och avskilt och helt underbart...

Vi zoomar in på snyggingen som står där på stenhällen också...

Yes jag vet att klackar ute på landet får mig att se ut som en storstadsbimbo men jag håller fortfarande på att man måste passa på och klä upp sig när man kan ;) Och vi hade faktiskt varit på Ica innan...

Jag fick också säga hej till min lilla skruttbil Teo som Åke köpte av mig innan jag åkte till Irland. Han fick fixa en hel radda grejer på han men nu går han som en klocka igen och rutan är fri från sprickor. Blev faktiskt lite rörd av återseendet, trots att den här bilen orsakade massa trubbel för mig. Eller, trubbel orsakade av mig själv också kanske ;) Underhålla bilar samt välja rätt bil har aldrig varit min starka sida.

Nu är klockan snart ett här och jag ska slänga mig i säng och kolla mer True Blood innan jag somnar. Imorrn blir det promenad med pappa på morgonen, sen under eftermiddagen hämtar jag upp Talitha igen och beger oss in till Vadstena för en kväll full med skräpmat, vin och massor av tjejsnack!