Stubbad!

Eller nej, inte direkt stubbad... även fast jag ibland lekt med tanken på att klippa mig riktigt kort igen, det var ett tag sen jag gjorde nåt riktigt nytt med håret. Har ju bibehållit samma färg och frisyr i ett par år nu. Nästa gång kanske?

Jag bad bara frisören att klippa så mycket som hon tyckte var nödvändigt, eftersom det var så slitet. Hon brydde sig inte ens om att kamma ut topparna, som fastnade och tovade sig så fort hon spruta vatten, så hon klippte dem bara rakt av. Nästan en decimeter hår tog hon, om ni inte ser nån skillnad på bilderna så är det inte er det är fel på - jag hade RIKTIGT långt hår när det vart utkammat. Jag ser ju lite skillnad nu, samt att det känns när jag sätter upp håret - det blir bara en liten knopp. Ingen färgning denna gång, utan jag ska istället införskaffa silverschampo innan jag åker, eftersom mitt hår tydligen går i skiftningar av grönt... antagligen på grund av Irlands superba vattenkvalité...

Duckface deluxe.

Spenderade hela eftermiddagen och kvällen inne i Vadstena igår, satt hos Jenny ett bra tag och fikade, tjötade, skvallrade och gick igenom de senaste månadernas händelser som visade sig vara omfattande. Vi tog en promenad genom staden med hundarna och gick förbi hemma hos Malin, där vi blev kvar ute på verandan eller vad man nu kan kalla det, och pratade en bra stund och kikade på ubersöte Even och gjorde upp planer för fredag. Så himla skönt och se alla igen, och dagens quote kommer från Malin:

M: Jaa man kommer ut här och så får man se att REBECCA står här utanför och man bara...

Jag: (väntar intensivt på och få höra alla högtravande verb om hur fantastiskt, underbart och överväldigande det är och se mig)

M: Man bara, "jaha!" (rycker lite på axlarna)

Jag: "JAHA?" That´s it?

M: Ja det är som att du aldrig har åkt, du är precis som vanligt!

Jag tar det som en fin komplimang ;)

Nu ska jag strax dra med vovvarna på långpromenad så får vi se om jag kan få till en träff med pappa och farmor ikväll eller vad jag kommer pyssla med. Awesome att kunna ha så mycket semester att man har luckor i schemat. Kanske kan ta en tur ner till stan och spana lite...