Fika deluxe

Så har man börjat sitt korståg med och träffa folk :) Först ut var Hanna, som jag käkade lunch ihop med på Ströget - bakad potatis med räkröra och en stor muffins med vaniljfyllning att dela på efteråt. Och nu ska jag bara vänta på att Patrik kommer tebaks från macken så ska jag dra in med Saga till Jenny och gratulera henne för ännu ett stort steg taget mot körkort! Köper med mig lite fika dit med, man kan ju inte komma tomhänt ju ;)

Vädret har varit väldigt lustigt idag, svinkallt imorse, sen varmt, sen kallt när molnen kom och nu är det 20grader och strålande sol. Helt omöjligt att veta vad man ska ha på sig. I-landsproblem deluxe.

Blir tossig på mitt hår också - det är överallt! Såhär långt hår har jag inte haft på bra länge och jag har inte vågat klippa mig i Irland - har hört allför många hårresande (!) historier om felklippningar. Men imorrn ryker det! Då ska jag klippa mig och få en ny, fräsch frisyr utan slitna toppar. Undrar hur mycket hon måste klippa då... =/