Home!

Klockan är ett här och jag är ganska så trötter men tänkte ändå slänga ihop ett snabbt inlägg så jag inte samlar allt på hög som jag brukar göra när jag är hemma. Klockan är strax efter ett här och jag fick mamma att köra runt i halva (eller hela) Tornby för att jag var snorhungrig när jag klev av bussen från Skavsta och desperat craveade en cheeseburgare. Men där lärde jag mig den hårda vägen att här i Sverige, där stänger McDonalds, Max och Burger King klockan tio. Iaf i Tornby. Orkade inte åka in till city där det säkerligen hade funnits de som var öppna till tolv åtminstone.

Men åkte till en mack istället och käka första vettiga korven sen i april, då jag var hemma sist. Välsigne ätbar korv alltså.

Annars så var det inga bekymmer med flyget, efter en alldeles särskilt pratglad taxichaufför hade jag till och med tid att sitta en stund på Starbucks innan jag vant seglade in genom passkontroll och röntgen. Stannade till och med i ett par affärer och botaniserade lite. Med min prioriterade ombordstigning behövde jag inte skynda mig. Jag kunde komma 5 min innan de stänger och bara glida förbi alla. Det var, även fast det kanske låter fräckt, jäkligt nice ;) rekommenderas, det kostar ynka 5 euro extra och jag kan inte fatta att jag inte gjort det tidigare.

Men iallafall, när jag står och botaniserar som bäst bland chokladen, vem kommer då inseglandes från ingenstans, om inte vår noob Julius! Han var en så fruktansvärt oväntad syn att det första jag sa till honom när han kom fram var "Vad fan gör DU här!?". Jorå, han skulle hem över helgen eftersom tjejen fyllde år. Aww.

Så nu vart jag fast med den här göken genom hela resan. Aldrig får man vara ifred från them newhires...

Nevars, Julle är roligt sällskap, han stack och rökte medans jag gick till min priiiiiiooo kö och sen hamnade han längst bak i den vanliga kön för noobsen, snett mitt emot mig så jag kunde håna honom lite. Men snäll som jag är (han är ju trots allt en av våra noobs, jag må vara tuff på jobbet men ute i det civila får man vara lite schysst) så höll jag en plats åt han och slapp således hamna bredvid två gubbar denna gång. Istället var det en gubbe, eftersom jag ville vara extraextra snäll och låta Julle sitta vid fönstret (en annan har ju haft fönsterplats varenda gång nu, börjar bli lite blasé) jag hamnade i mitten. Men men.

Vi hade riktigt trevligt, kollade på Game of Thrones och drack mini Pepsi. Julle lyckades ta ett stiligt kort på mig med ett konstigt oproportionerligt uttryck. Vi får även se en sida av Gubben här. Han hade en vårta längst ut på nästippen. Om man öppnar upp bilden kan man nog se den...

Sen gick vi delade vägar på Skavsta, han iväg med sin pappa, och jag styrde kosan mot kiosken och köpte mig två tidningar, sen slog jag ner min ädla bakdel vid cafeterian och drack kaffe fram till klockan kvart i tio. Då kom bussen som tog mig hem till Linköping och sen, ja, sen jagade vi skräpmat som sagt.

Och nu är jag alltså hemma och har kramat och pussat mina vovvar och ska strax lägga mig och sova. Det flyger omkring en jäkla långben i luften, en hästmygga, som jag jagat bort i ren skräck och nu kom han precis tebaks med en bit damm mellan benen som han släppte ner på mig... nice. Nu kommer jag inte kunna sova för att jag är rädd att han ska komma och släppa ännu mer skit på mig i sömnen...

Nej jag hånglar INTE med Saga, jag skulle pussa henne på kinden så gör hon det hon är bäst på - vrider på huvet och ska köra in tungan i näsan på mig och missar. Gör nu fan inte en pic av det här som kommer tebaks o biter mig i baken när jag återvänder...