Bort från civilisationen

Shit vad jag har saknat Ica Maxi. Jag åkte dit för o se om de hade nån brun utan sol insmornings-vante (yep, sånt använder jag) och kom hem med en hel kasse med grejer att lyxa med i helgen. En bok, mascara, hårgrejer, ölkorv (yum!) lösgodis (ofc), räkbaguetter och annat smått och gott. Vi ska strax bege oss till Västervik och bo ute i mormors hus en sista gång innan de nya ägarna tar över. Mormors hus ligger mitt ute i ingenstans i skogen och det är helt underbart, gångavstånd till en liten sjö och lugnt och fridfullt. Så nu ska jag leva skogsliv under helgen.

Jag fick även chocken laban när brorsan kom hem från jobbet och jag möts av en typ kolsvart muskelknutte som inte alls ser ut som min bror. Vad fan har hänt? Brorsan har gått och blivit... snygg! Dock lite i det mörkaste laget men han har gjort ett riktigt bra jobb på gymmet må jag säga...

Är vi lika? ;)

Brorsan är för övrigt 20 år och har alltid varit en pain in the ass för mig och jag har alltid haft samma syn av honom i huvet - smårund med lockigt hår och en djävulsk uppsyn när han kom på ett nytt sätt och plåga mig. Men nu när han är vuxen kommer vi mycket bättre överens och jag känner att vi är mer jämlika nu. Det är nice.

Nu ska jag ta min godispåse och sätta mig och köra bil i två timmar i strålande solsken.

Niiiiiiiice!