Semester!

Då var det snart dags. Om ca en timme kommer taxin och hämtar mig till flygplatsen och nu har jag officiellt semester. 2 veckor och två dagar hemma i Sverige. Känns faktiskt ganska konstigt och vara borta så länge. Kommer säkert kännas ännu konstigare och komma tillbaka sen. Då är det nästan september. Fan vad fort det går alltså. Det är skrämmande. Mitt år här är snart slut. Sen vet jag ingenting om nånting. Läskigt. Det är inte mycket här i livet som är bestående, känns det som. Allt ändras konstant. Och jag kan vara rätt konservativ ibland. Vissa saker vill jag inte ska ändras. Men vem styr över det? Inte jag iallafall :)

Min väska är tung den här gången med, vilket också är ovanligt. När jag åkt tidigare har den varit i princip tom, eftersom jag har kläder och allt annat hemma i Sverige och ville ha tillräckligt med utrymme för och ta med delikatesser hem. Men nu har jag faktiskt plockat ner lite mer plagg, en ganska ansenlig väska med smink, hudgrejer och massa annat skräp jag tydligen börjat anse nödvändiga att släpa med mig. Plus mina skor då. Det var faktiskt en av de svårare uppgifterna och välja ut vilka skor jag skulle ta med - vad har hänt med mig! :D

Nu är iallafall allt packat, min ShufflePod är laddad med musik eftersom jag lyckades hitta min bortstädade kabel. Mitt svenska telefonnummer är det värre med dock, har alltid försökt lägga det på platser där jag lätt hittar det men nu har jag antingen lagt det på ett FÖR bra ställe, eller så har det råkats slängas. Så när jag kommer hem sen får jag fixa ett nytt svenskt nummer och hoppas att mitt irländska vill funka någorlunda.

Mitt pass går ut nästa år också, så börjar bli dags att fixa ett nytt där med. På det jag har nu, som är lite över 4 år gammalt, har jag till syntes kolsvart hår och massor med kajal och ser ut som en irakier... Det är en och annan passkontrollant som kollat en extra gång på mig när de sett bilden.

Och appropå bilder, om nån undrar över den ökade mängden bilder på mig själv, så försöker jag komma över min fotoskygghet och ha några vettiga (eller ja, det kan ju diskuteras) bilder på mig själv i min egen blogg. I alla semesterbilder som finns, lyser jag med min frånvaro eftersom jag hatar och vara med på bild. Ändock vill jag ha bilder på mig själv som visar att jag gjort saker och att jag rest runt, men jag ska se stunning ut på dem alla.

Och tja, det är ju en omöjlighet ^^ visst ser jag bra ut kan jag tycka men mitt ansikte och mina linjer ger mig inte riktigt fördelaktiga vinklar alla gånger. Då skulle jag behöva slipa ner mina kindben och skjuta bak min käke och hänga upp skinnet mer och det har jag ingen lust med. Så ni får stå ut med bilder där jag ena sekunder ser ut som en bimbo och i en annan som en clown. Det är med glimten i ögat iaf ;)

Note to self: se till och fixa material till och bleka mina tänder nån gång. Jag gillar inte och le så jag visar tänderna, eftersom de inte direkt är pärlvita och hur mycket jag än borstat genom livet så blir de inte bättre, vete fasen alltså... men å andra sidan har jag mina hamsterkinder när jag ler med stängd mun. Äh vafan, huvudsaken är att jag ler iallafall...

Jag har laddat ner Game of Thrones som har visat sig vara en riktigt vettig serie, så ska lägga mig och kolla ett avsnitt till innan jag det är dags att åka. Riddare, tornerspel, intriger, blodiga krig, sägner om drakar och en flock vargar... minus blodbaden, allt sånt jag gillar. Allt är inte rosa fluff och skor i min värld iaf ;)

Jag måste verkligen få tag i böckerna som den här serien är baserad på och läsa dem. Om de är lika bra som serien ser jag verkligen fram emot dem.

Och just det, jag var och såg Super 8 med Adde igår kväll. Helt ok film, stor läskig alien, hoppa till ett par ggr i min stol (kan nog ha med ljudnivån och göra varenda gång nåt hände helt plötsligt och det dåna som fan) och ja, den får 3.5 i betyg av mig. Helt klart sevärd.

Nu ska jag låta det här inlägget stanna. På återseende (läsande) från Sverige.