Semester countown

5 timmar kvar till semester. Jo för jag räknar tiden efter jobbet som start på semester. Så fem timmar, sen ska jag bara chilla järnet i två veckor och två dagar...

Jag var på One-to-one igår med teamleader och Manpowersnubbe. Det gick bra, jag fick exceed expectation på i princip allt, vilket alltid är roligt och höra eftersom jag låg på nån slags average för några månader sen. Nu när Sara är borta och kontot är fullt av newhires känns det som att det vart världens kliv vad gäller och vara aktiv på kontot här, just nu sitter jag och bollar mina egna arbeten tillsammans med feedback och support till noobsen. Det är kul!

Och appropå bollar... I typisk Rebecca-anda så hoppade en stor fet padda ur munnen på mig när jag skulle skämta om just det att jag gillar och ha många bollar i luften. Yours truly tänker på swenglish och lyckas på nåt sätt blanda ihop bollar i luften med fåglar i handen (!) och det resulterade i följande mening:

"I love to have many balls in my hands!"

...