Fullständigt utslagna

Well det här var ju ovanligt. Klockan är halv ett här, jag är den enda som är uppe. Att Adde ligger och snusar fortfarande är inget ovanligt, och Andreas är säkert vaken och sitter på sitt rum och idlar, och nån tvättar i köket. Men Stefan är helt utslagen! :D Och jag undrar varför?

Han följde med oss ut till Fibbers igår, för ovanlighetens skull, och säger lite eftertänksamt på vägen dit att han inte druckit på ett tag. Men det hindrade honom inte från att;

1. Beställa in en pitcher öl, en redbull/vodka, och en jäger, och göra en slags "Bomb i bomben" med Jäger Bomb i en pitcher. Blanda skiten och dricka upp den.

2. Komma tebaks från baren med ett helt fat tequila och dela ut till hela bordet. Eftersom tequila bokstavligt talat får magen och vända sig på mig nuförtiden,drack han min med. Men omtänksam som han är så kom han ändå ihåg att jag hatar tequila och hade beställt in en blå shot till mig. Också. Undrar om han medvetet fixa en tequila åt mig med bara för o kunna dricka den själv?

3. Komma tebaks en tredje gång från baren med en till pitcher, PLUS en pint med öl.

Såhär såg det ut en bit in på kvällen. De små drinkarna längst fram är mina. Jag gjorde bort mig lite framme vid baren i min korta klänning och blåa skor, framför rockersbartenderna på en rockersklubb, och Sara och Stefan var snälla och gick och beställde en drink till mig för jag skämdes lite ^^ Det blev en white russian, sedan hade Stefan bett och få "den tjejigaste drinken de hade" och fick en Sex on The Beach. Bartendertjejerna måste ha trott jag var helt efterbliven som skickade mina kompisar att mata mig med sockerstinna drinkar.

You like my jugs...? Höhöhö...

Det var annars en trevlig kväll med mycket garv, mina drinkar gjorde mig dock, allt sitt socker till trots, extremt sömnig. Jag verkade inte vara den enda heller, så vi åkte hem runt 12-halv ett-snåret. Det roligaste under kvällen var när vi tog kort av David när han sjöng med i en rocklåt och sen föll de sig så jäkla roligt att jag lovade att göra en gif av dem. Får se om de funkar nu då :D Om de inte rör sig, klicka på dem så de öppnar sig i ett nytt fönster.

Gjorde en av mig själv också, för rättvisans skull.