Crazy Lazy

En vanlig lördageftermiddag i vårat hem. Adde ligger fortfarande och sover, Andreas sitter på sitt rum och pysslar med... vad han nu än pysslar med. Stefan har suttit i samma position i fåtöljen som när jag kom ner klockan tio imorse. Ute i köket ligger ett burklock mitt på golvet medans själva burken står i princip tom i kylskåpet. Bo med killar alltså... det första de tänker på när jag ska vara iväg i två veckor är att de kan svina hur mycket de vill. Vojne vojne.

Jag då? Jag har suttit hela förmiddagen och laddat ner låtar till min shufflepod (kan inte riktigt kalla den iPod även fast den inte är det, eller jo det är den väl, men inte en "riktig" typ - äsch!) och lekt runt med olika bildredigeringsprogram. Till sist blev jag för rastlös och pingade Sara som jag ska dra ut med ikväll, och till min stora lycka skulle hon in till B-town och shoppa nya kläder och ville ha sällis!

Nu gäller bara och lägga band på mig själv och inte shoppa loss jag med. Jag har suttit och läst igenom Kenzas blogg och den tjejen är så GRYMT snygg och har drösvis med snygga skor och kläder. Vill ha hennes kropp och hennes pigment och 90% av hennes garderob... inte för att det är nåt fel med min kurviga, blekare lekamen men ja... blir lite trött på den ibland :D

En ny hårinpackning och en fotfil ska jag ha iallafall. Det tär nåt enormt på fötterna och strutta runt i högklackat har jag märkt...

Edit: Hårinpackningen är till håret ofc... det som jag har på huvet, inte fötterna ;)