Blå lycka och olycka...

Ok. Vi tar det positiva först. Det ska man alltid göra, right? För och gardera sig mot det dåliga. Bygga sig en liten sköld så att säga. Vara lite glad så man bara blir 80% olycklig sen.

Jag tillät mig själv och handla skor i B-town. Jag hittade de mest underbara, blå pumps jag sett på många år och jag lovar er, jag har letat efter de perfekta blåa pumpsen nitiskt under dessa år  och de här är de första jag stött på. Enkla, kungsblå, och perfekt höjd.

Så ja. Det var de bra nyheterna. Nu de dåliga.

Jag slängde in ett lass vittvätt igår som fick gå under natten. Nu när jag kom hem skulle jag ta ut dem. Och för första gången i mitt liv har jag gjort det klassiska misstaget att få med ett färgat plagg - som färgar av sig. Naturligtvis. Och inte vilket plagg som helst utan ett nytt favvoplagg, en collegetröja i marinblått och vitt. Som nu, tillsammans med två skjortor, en klänning, två linnen och en tröja är - lavenderlila.

Vet ni vilka som använder lavenderlila?

Gamla tanter :(

Sara tipsade om nåt medel man kan köpa för att dra ur färgen ut vita, missfärgade kläder. Jag får väl prova det på mina skjortor och min klänning. Tröjan kan jag väl inte göra så mycket åt. Har jag tur finns de fortfarande kvar och kan köpa en ny. Marinblått/lila är inte alls lika hippt som marinblått/vitt...

Jäkla rikspucko som inte ens kan göra en vettig låtsaspistol med fingrarna i webcam och skjuta mig med heller...

Så ja. Nu sitter jag här och ångesten svävar omkring mig. Men men, inte möe och göra... ta sig samman och fixa lite käk och sen fixa sig för utgång. Om inte vädret sätter stopp för det vill säga. Det ösregnar ute för att matcha mitt humör.

Jag har iallafall lätt mat som inte ens jag kan faila med... med mina nya bästa vänner Micron och Knorr  kan jag fixa en oväntat god pasta carbonara på ca 4 minuter. Inte illa det. Finns den hemma i Sverige? Rekommenderas iallafall, ruskigt god.

Nu ska jag sätta mig i ett hörn och gråta ner i min kopp.