Matkoma på jobbet. Har slängt i mig en stor portion tacopaj som jag fixade igår, och lyxade till det med en cola. Innan dess åt jag clementin och beordrade Stefan att gå och handla snacks till mig. Hade hoppats på en flapjack men Stefan brough me... druvor. Nåja, det är väl bra att han tänker nyttigt åt mig när jag glömmer. Jag tränade igår och ska träna idag med, och måste  fösöka komma ur min vana att köpa mig nåt onyttigt som "belöning". Not the way to go.

Jag har värsta I-landsproblemen på gång. Ett: jag kan fan inte ha strumpbyxor. Igår rev jag upp en maska med min ring när jag skulle pokea ett myggbett (hur fan jag nu fått myggbett, inte sett en enda myggjävel) som spred sig ner på benet. Tack och lov var detta på eftermiddagen så ingen fick lida av det.

Men nu har jag nya strumpbyxor på mig idag. Och min vana trogen så kan jag ju inte sitta normalt i min stol, utan måste sitta som en annan apa i skräddarställning eller allmänt kors och tvärs med benen. Och imorse hörde jag ett nervrysande riiiiiitsch när jag ändrade ställning och ja... nu har jag X antal maskor som går ihop i ett förbannat kasslermönster från mitt lår och hela vägen ner till knävecket. Det ser inte klokt ut. Jag fick dra ner min kjol till strax under naveln för att nederkanten skulle dölja så mycket som möjligt när jag smög ut till matsalen för och värma min paj. Och istället för o köpa kaffe köpte jag cola av nån anledning. Och nu sitter jag här och är proppmätt och orkar inte kaffe men jag är lite sugen ändå fast ändå inte... och jag vill inte ge mig ut igen och flasha mina kasslerlår... men kaffe eller inte kaffe? Magen säger ifrån men beroende säger yes. Ack ack.

Och magen är helt uppblåst med. Kjolen sitter år som faen. Sitter i skräddarställning och gömmer magen och låren under deskens trygga skiva. Ack ack. Jämmer och elände. Jag tar en druva till.

Jag orkar inte leta upp en rolig bild på mina sista 5 minutrar av lunchen, lägligt nog pinga Adde mig med en länk så lägger  bilder på innehållet: messed up hundfejs som skakar av sig vatten.