Semestertider

Tebaks på jobbet efter en rätt lugn och skön helg. Stefan berättade att det kommer vara kaos idag eftersom folk kommer tillbaka från semestern. "Näeee då" säger jag, ännu är de väl inte tillbaka.

Jodå.

17 i kö efter en kvart typ. Alla var password resets i princip. Jag har rabblat siffror och tecken som en tok och satt egna lösenord - jag valde olika versioner av hallon för och vara lite somrig ^^

I fredags gjorde jag inkentinken. Kollade Sex and the City hela kvällen. Var uppe o sprang på natten.

Lördagen åkte jag till stan med Stefan. Gick i affär och köpte kallingar till honom. Gick på bio och såg Captain America, som jag missade 60% av eftersom jag somnade, eftersom jag var uppe och sprang natten innan.

Kom hem, satte mig i soffan igen med datorn och frugan Amanda pingar och vill att jag ska ta mig ner igen för lite socialisering. Tänkte i 10 minuter och drog sen ner till andra sidan city center igen med en flaska vin. Satt på Amanda och Bex balkong med lite annat folk och snacka skit. Följde inte med ut, det var jag för trött och mosig för. Åkte hem med David istället, som var bra på pickalurven och ville springa in på flera pubar och dricka öl. Tog en öl för och vara snäll men sen bestämde jag enhälligt att vi skulle hem istället, David var nog lite väl pickalurvig för sitt eget bästa (på en flaska vin bara, men killen är liten) så köpte med mig käk och drog hemåt och hade Mc Donalds picknick  i sängen.

På söndagen sov jag ut, gick upp, vi drog och handla rätt tidigt, kom hem, käka och kolla på mer Sex and the City. Vid åtta-tiden drog jag och Adde till B-town för och se Captain America. Igen. Denna gång makes allt mer sense. I fredags vaknade jag upp lagom till att Onda Snubben drar av sig fejset. Nu fattade jag varför. Det var sweet.

Jag orkar faktiskt inte skriva på nåt sorts underhållande sätt. Jag är fortfarande virrig i huvet efter alla lösenord.

Nästa vecka åker jag till Sverige. Jag kom på det igår kväll. Det har känts som att det är massor av veckor kvar. Men det är nästa vecka. Ganska läskigt faktiskt. På många olika sätt. Men skönt också såklart.

Nu ska jag avnjuta en sista kvarts kaffedrickande och slösurfande. Fick en länk där de matchar ditt ansikte med den perfekta adoptivhunden för dig. Nu kommer jag sitta och ha ångest över att det finns en supersöt mastiffblandning vid namn Holly nånstans i Nya Zeeland som är min perfekta hund och väntar på mig...