En helt vanlig måndag

Denna måndag börjar bra.

Klockan är kvart över 11 nu, och våra telefonlinjer har gått ner tre gånger. Helt kaputt, helt plötsligt, bara dog. Poff! Gick igång igen i en halvtimme, dog igen.  Så fort vi sitter i avail ringer kunderna in med stora frågetecken. Nu ska de "mixtra med servrarna" och då vet man ju vad det innebär.

Plus.

Ett nätverk nere och x antal servrar nere. Inkorgen full med högprioriterade ärenden. Kö under morgonen med folk som är på semester men ringer in och är förbannade över att de inte kan jobba av en eller annan anledning.

Lösning? Sluta jobba på semestern! Gå ut och bada ffs...

Dessutom luktar det rök och bränt plast ute så det skulle inte förvåna mig om brandlarmet går igång för att nåt börjat brinna.

Mitt i allt nu klockan prick 11 (12 ute hos er) hölls det en tyst minut för Norge. Hela IBM stod upp i tystnad, jäkligt mäktigt.

Och jag är sjukt trött, seriöst, så pass att jag nästan somnar trots att jag sitter i samtal. Illa. Därför har jag köpt en megastor bulle full med glasyr och rabarbersylt. That will do it.