Jello Shots

Sitter i köket och är inne på min tredje kopp kaffe. Klockan är halv två, Adde har precis vaknat och de andra två har fått städmani och har rensat hela vardagsrummet, möblerat om samt stackat alla mina grejer i en prydlig hög som blockerar hela trappan. Nu har de gett sig på köket också och ska sortera alla grejer, och Stefan gick precis och torkade av ett handtag... vete fasen vart de fått sin energi ifrån.

Själv börjar jag precis få tillbaka min efter att ha varit ute och svirat två dar i rad. I fredags var det team night, och det var så jäkla awesome, bland de roligaste kvällar jag varit med om. I början av kvällen var det ingen som direkt ville sjunga karaoke. I slutet var det nästan slagsmål om mikrofonerna. Våran manager Robert var överlägset mest underhållande när han gick in i sången med själ och hjärta och spelade luftgitarr på vår noob Jakobs ben.

Vi fick sjunga karaoken i ett eget litet rum som snabbt blev kokhett - tur att vi fick två lådor kinesiskt öl att svalka oss med...

Yours truly försöker sig på en flörtig pose. Det gick sådär.

Efter att vår sångsession tagit slut begav alla sig till Purtys och var kvar där inne ett tag innan resten av Watervillarna ville hemåt. Jag var inte särskilt full trots att jag druckit massor öl, sake och drinkar där inne, bara extremt trött och svajig. Däremot hade jag världens huvudvärk dagen efter, jag som sällan brukar få det...

Jag lärde mig iallafall att tequila alltid är lika äckligt oavsett hur du dricker det. Tequila Sunrise går fetbort. Uäck.

Medans sake var helt ok. Som varmt vatten. Lätt att bli onykter på.

Sen var vi på´t igen under lördagkvällen då Marcus fyllde år. Vi var inbjudna till Amandas hood där det vankades superdupergod jordgubbstårta och en ny, livsfarlig favorit: jelloshots. Ett helt kylskåp fullt, närmare bestämt. Jag smakade en shot, svalde hela klumpen på en gång och höll på och förgås av äckel - det måste vara såhär det känns att svälja en snigel! Men sen gick det förvånansvärt enkelt. Jag satt ute på balkongen med de andra och drack upp mitt vin, sen gick jag in i köket för och testa en till shot, hittade Kim där som jag hamnade i en djup och innerlig diskussion med om något som jag inte riktigt kommer ihåg... och jag stod med en bytta jello i handen och innan jag visste ordet av så hade jag hällt i mig hela byttan. Det tog tio minuter, sen var jag kanon. Som David uttryckte det: "Du gick salongsberusad in i köket och kom ut igen aspackad efter tio minuter". Yeah.

Vi stannade i lägenheten större delen av kvällen, sen bar det av ner till stan där vi stod i nåt gathörn i en halvtimme och försökte hålla reda på alla och bestämma vart vi skulle gå. Dock kände jag att jag var precis på gränsen till en dålig fylla och en drink till hade nog tippat mig över kanten, så jag bestämde mig för att åka hem. Fick med mig Sara och David och botaniserade en hamburgare på Hungry Harrys innan vi drog hem. Åt upp pommesen och gav burgaren till Adde, placerade mig i sängen och däckade.

Nu är klockan halv tre och jag ska dricka upp min femte kopp och försöka städa upp lite i vårat rum. 90% av mina kläder ligger INTE i garderoben...