Saker att göra en lugn dag på jobbet

Denna vecka har varit underbar. Nu har de äntligen gått på semester. De vill till och med att vi ska ta ledigt nästa vecka eftersom vi är för många i jämförelse med den låga samtalsvolymen nu. Så snabbt svängde det.

Absolutely thrilled över lugnet och roet har desken antagit en skapligt avslappnad attitydpå gott och ont... men det sjåkas och skojas och skrivs fullständigt osammanhängade och ologiska konversationer i gruppchatten som aldrig förr.

Självklart gör vi vettiga saker också. För det mesta. Eftersom alla är tebaks nu så behöver jag inte göra mail längre, listan över pendtickets gjorde jag och Cristian klart i början av veckan redan, och kvar i kön med ärenden som inte är stängda, är till 90% lustiga ärenden som inte direkt kan lösas med ett enkelt telesamtal. Jesper har fullt sjå med att få en av oss att ringa på dem. Det blir dödstyst när han frågar efter en frivillig. Kan nästan se den där busken fladdra förbi och höra cikador spela...

Meeeen jag har gjort det ett par ggr denna vecka innan jag till slut kunde ägna mig åt lite training istället, som de också erbjudit oss. Just nu sitter jag och alternerar mellan en kurs i Excel och en om felsökningar i Windows 7. Och däremellan...

Har jag gjort min första egna textbild, vilket jag är superduperefter med jag vet, men men... man kan inte vara bäst på allt ;)

(Här tycker jag mig höra Adde joddla till borta på andra sidan bygget, men så har ju han lite hybris också)

Jag har också suttit och drömt mig tillbaka till tiden då det fanns Monsterdricka <3 plus hört talas om några andra läskedrycker jag inte hade en aning om men som hade förfärligt underhållande namn.

Egentligen, det som roade mig med Blåtiraläsken är mer den läskiga nakna blå gubben...gumman? Ödlan?

Ikväll är det teamnight out! Vi ska till Bonga Bonga och käka buffé, sen ska vi ut och röja och jag ska dra med mig nån på drinkmaraton och testa alla drinkar jag aldrig druckit men alltid velat testa. Vi får se hur detta slutar.