Lunch

Sitter och slurkar på en mocha och har surfat klart på alla sidor jag behöver kolla under lunchrasten. Tio minuter kvar och jag kan väl lika gärna knåpa ihop ett inlägg sista tiden.

Det kryllar av noobs här nu, känns det iallafall. Vi har fått ett gäng om fyra stycken till nu som sitter och lyssnar på oss, och jag har pratat så mycket att jag blir halvt hes efter ett samtal mitt i allt förklarande och undervisande. Nu är det dock lugnt (jinx jinx) vilket har varit otroligt skönt. Har kunnat pyssla med lite av varje.

Mamma och Patrik åkte i måndags och var en hårsmån från att missa flyget, eftersom taxichauffören inte kom halv åtta, utan tjugo över, då de redan satt i en annan taxi. Men hem kom de iallafall.

Och jag åker hem om tre veckor och två dagar. Usch vad långt. Känner att jag behöver komma hem ett tag  och bara göra måbra-saker, träffa vännerna och bara larva runt, och hundarna såklart <3 Vara ute i skogen och förhoppningsvis bada och sola och bara chilla. Det har varit rätt intensivt här.

Vill träffa lille E, tjöta hundar och dricka kaffe , garva åt S:et, dricka vin med australienskan, gå skogspromenader med ännu mer hundar och kolla valp som växt, fika massor, besöka gamla jobbet, dra till huvudstaden, dra till Västervik, dra till Götebörg och wastea massor av pengar på klor och sockervadd, ha filmkväll och grillkväll och bara vanliga kvällar utan ett skvatt o göra.

Att man kan längta så till semester i sin glorifierade lilla hemstad :)