Besök!

Så har mamma och Patrik anlänt till Dublin, och här ska de vara kvar tills måndag nästa vecka. Jag har tagit ledigt torsdag och fredag, sen har jag inte många lediga dagar kvar på grund av mitt flängande. Men lite ledig måste jag ju vara så en kan åka runt lite.

Det fanns en hel del överraskningar i mammas resväska, i princip ett halvt tillåtet bagage med bara svenska grejer till oss <3

En hel låda knäckebröd!

Plus mina älskade lantchips - ÄNTLIGEN.

Så nu jobbar jag bara imorgon, sen är blir det långhelg. Vi kickar igång den med stek imorgon kväll, sen blir det Dublin City Center, bussar, zoo och pubar, och förhoppningsvis en utflykt i helgen. Idag har det mot alla odds varit lugnt på jobbet, våra noobs är så duktiga och tar samtal och vi andra kan sitta och komma ikapp med allt annat. Så har jobbat med tickets och kvalitétsarbete idag, så skönt så. Vågar man hoppas på detsamma imorrn eller jinxar man skiten?

Trots lugnet så är jag ändå trötter, så får väl bli sängen ganska snart. Ska bara äta några ostskruvar till...