Frosseri

Tre tallrikar med mat och två skålar dessert. Så mycket lyckades jag packa ner i min mage, och fick mig mitt livs matkoma på köpet. Efter all den goda maten, 15 euro tror jag buffén kostar, så gick vi till Living Room och tog varsin öl/drink, och jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Vi åkte hem tidigt istället och utökade vår dödssynd med ännu mer chips ;)

Jag har frossat idag med, men av den nyttigare sorten: körsbär och jordgubbar. Jag fick en sudden urge efter fräscht, ickefriterat snacks, säkert efter överdosen av onyttigt igår. Annars har det varit en vanlig, slapp söndag, så jag låter det stanna vid det här och förbereda mig på en desto mer fartfylld vecka - mamma och Patrik kommer imorrn! :D Då ska vi flänga på stan och äta massor med god mat (både yttig och onyttig) och förhoppningsvis shoppa en del och åka iväg i helgen om vädret tillåter.