Employee of the Month

En gång i månaden väljs någon ut på jobbet som gör ett exceptionellt bra jobb och står ut från mängden av alla oss markarbetare. Det kan vara nån som jobbar väldigt hårt, spenderar hela sin tid och själ och hjärta på jobbet och arbetar oavlönat (sånt gillar de) eller nån som är mer hjälpsam och good will än nån annan. Och de som är lite av varje av detta. Och nu har turen kommit till just en sån, och det är ingen mindre än Adde själv :) Jag var tyvärr inte närvarande när högsta hönset för vårt bygge personligen var borta hos honom och delade med sig av nyheten, tog med sig honom in på ett kontor för fotograferingen av ett känslosamt handskakande, och överlämnandet av ett soon to be laminerat, fancy diplom  med bevis på just detta som han kan bära med sig hela livet. Plus att det kommer sitta på väggen över alla som fått denna ära, bland annat vår egen Jesper, och väl synligt för alla som går in och ut.

Inte dåligt va? :D

Vi var ute och firade detta igår på Vineyard över en stek och några Smirnoff och cola. Grattis vännen! <3

Adde är också känd här hemma nu för sin remarkable change of style, som han anammade när hans mor och syster var här nere och de gick ut på shoppingspree. Adde kom hem med en onepiece väl vald för en sådan kraftperson som han själv - en fluffig tiger! Nu stegar han runt alla dygnets timmar han spenderar hemma i denna outfit och även fast det ser oerhört underhållande ut så kan jag inte låta bli och planera att skaffa en själv - tydligen finns det en zebravariant också. Det blir väl lite som ett statement. Adde är den manliga, kraftfulla tigern,och jag den smäckra, prydliga dekorationen. Eller ja, vete fan om en zebra räknas som nån dekoration... vet inte om jag gillar liknelsen av mig som ett smått korkat hästdjur och Adde som ett superior kattdjur heller?Äsch, skit i detta...

Ikväll är vi iallafall en hel hög med folk som ska iväg och käka kinamatsbuffé. Jag har bara druckit en kopp kaffe och ätit ett knäckebröd än så länge, jag ska ha tävling med nån om hur många tallrikar mat man kan få i sig och jag ska hamna i topp 3... minst ;)