Parallella liv

Jag fick ett meddelande på Facebook sent igår kväll med en rolig bild på mig och en av mina vänners sambo :) Den är från i julas, under ett julbak som vi hade hemma hos dom och bakade heaps and heaps av godsaker som vi åt tills vi fick ont i magen. Jag hade träningsvärk i axlarna i flera dagar efteråt och myntade uttrycket "knäckaxlar" :D

Med risk för att låta som en jävla fjant så känns det som att jag har två parallella liv just nu. Bägge två har sina fördelar ch nackdelar, och även fast jag längtar hem enormt just nu (mest efter svensk sommar, grillkvällar med vänner, hundarna, promenader i skogen och min familj) så kommer det kännas astungt den dagen jag sticker härifrån också. Här nere jobbar jag som teknisk support, lever i samboskap med tre snubbar och har ständigt sällskap, äter ute, går på bio, på pubar och fester, åker på utflykter etc. Hemma i Sverige jobbade/jobbar jag med omsorg och sjukvård, går ut med hundarna, är hemma hos folk och fikar och har filmkvällar. I en perfekt värld skulle jag vilja kombinera båda och kunna leva mer parallellt än jag gör nu - tänk och ha kvar bägge jobben och pendla varannan månad? Fast det skulle ju bli jobbigt i längden... kan inte mitt jobb och mina vänner och vardagen här flytta till Sverige och finnas sida vid sida? ^^

Jag försöker och inte planera för mycket för hemgång och hur det kommer bli och vad jag ska göra men det är svårt - vi är redan inne i juli för guds skull, jag får fan panik av det - sommaren är snart slut! Eller så känns det bara inte som sommar eftersom den regnar bort här.

Men det känns iaf bra och veta att det finns folk där hemma som också saknar en och väntar på en...

<3