En advokat som äter avokado - advokado?

Sitter helt slut efter en brakmåltid bestående av grillade kotletter och potatisgratäng, följt av munkar och kaffe. Det har sina fördelar med besök :)

Jag blir så trött på ABB:arna. De tar fan ALDRIG semester. I flera veckor nu har vi sagt varje måndag - nu är de väl lediga, nu lugnar det ner sig. Men icke. Likförbannat kastar de sig på telefonen och ringer som ilskna bin varje morgon. Suck.

Det positiva nu iaf är att vi har fått nya noobs. Hela 5 stycken, och två till på väg. Jag har haft tre stycken som har suttit/ska sitta hos mig nu. Vet ni vad det innebär? Att jag är veteran nu. JAG,ska sitta och lära ut allt jag kan till nya, nervösa små newhires. Det är MIG de kommer sitta och pokea när de själva ska ta sina första, skälvande samtal. I söndags firade jag ett halvår här nere. Eller ja, ett halvår som IBM:arbetare. Kom ju egentligen den 1:a. Det är helt sjukt. Det känns som att det bara var nån månad sen jag själv var ny. Jag känner mig fortfarande ny. Jag frågar fortfarande. Men det är inga dumma frågor längre, utan saker med relevans. Jag tar mer ansvar. Jag är den som svarar på frågor nu.

Jag som sa från början att jag skulle ge det ett halvår. Sen skulle jag hem. Men jag insåg rätt snabbt att ett halvår inte räcker. Jag måste vara här ett år iallafall. Annars hade det varit time och åka hem nu. Och det hade varit fail, eftersom det är nu jag verkligen känner mig som IT-support. När jag kan lösa 8 problem av 10, och känna att jag verkligen lärt mig nånting. Nu kan jag börja se mig om efter nåt annat att gå till, mer än bara helpdesken. Inte för att det skulle göra mig nåt och sitta och ta samtal ett halvår till. Eller jo, kanske... fan alla dessa konstiga kunder alltså... men det är mest folket som spelar roll. Jag gillar vårt gäng. Nu när man inte är en liten noob längre.

Jag skickade iväg min ena noob och köpa kaffe åt mig idag - en milstolpe! ;)

Jag har inte planerat nåt av min hemgång än för jag vill fortfarande bara vara här nere och njuta av tiden. Planeringen får vänta till i höst.

Klockan är kvart i åtta här och jag är dödstrött. Jag ska strax dra mig till sängs och drömma om de fina Ed Hardy pumpsen jag planerar att införskaffa mig från Ebay <3