Livstecken

Jag lever och mår bra.  Det har varit en riktigt hektisk vecka och jag har inte haft ett uns lust att dokumentera alla köer om mornarna, övertid jag jobbat och hetsen som har varit i allmänhet. Har inte haft nån ork heller för den delen, det har varit en utmattande vecka på många sätt. Men nu är det helg och jag har INGET inplanerat, mer än och bara njuta av lugnet... Igår fick jag ett infall och gick på nattbio klockan halv elva på kvällen och såg nya Transformers, som är tre timmar lång. Jag har inte sett ettan eller tvåan, förutom sporadiskt, men jag vet i det stora hela vad det handlar om och jag vart så impad av trailern till nummer tre nu att jag gick och såg den enbart för dennes skull. Den var ruskigt bra, trots att man varit med hela den stora utvecklingen med datoriserade filmer och är van vid det så blir jag fortfarande så imponerad när man ser såna här filmer. Och som i alla amerikanska filmer när USA är föremålet för krig så blir det så bombastiskt och patriotiskt men jag tycker det är lite härligt faktiskt. Näe, gå och sen den, jag rekommenderar!

Idag har vi varit på familjeutflykt i Blanchardstown och handlade lite grejer tills Addes mamma och syrra kommer imorgon, plus käkade mat på samma resturang som vi käka på när Ida var nere. Åt en riktigt kryddstark seafood noodlesoup som smakade lime och kryddigt på en o samma gång, jättegott, plus den ultimata fettbombsefterrätten - friterad snickers och glass. Jag svär, man kunde se mina ådror tjockna ett par millimeter dirr!

Enda energikrävande jag ska göra ikväll är att lyfta min tilltagande snickersförtjockade röv och spatsera ner till Superquinn för och köpa skrynkliga chips, som jag så fint sa förut, crincle cut heter de och vad blir det på svenska nu igen... räfflade, just det... och tjocka till rumpan lite till... och sen har jag laddat ner några säsonger av Sex and the City för och få mig en liten nostalgikick. Ahhh lugn och ro...