Lyxlördag

Nog hade det suttit gött med en pizza idag. Men tog mig själv i kragen och fixade iordning en riktig lyxig pastagratäng med grönsaker, räkor, pesto och blåmögelostsås, med ugnsbakade musslor med vitlökstäcke som sidorätt. Sååååå gott, blir fan impad av mig själv alltså :D

Det var utgång ikväll med men jag kände inte alls för det, så stannar hemma och chillar järnet med min lyxmat och lite nya böcker som jag köpte under en runda i B-town idag. Jag gick in dit med enda målet att köpa på mig lite nytt läsmaterial, men självklart blev jag var där i flera timmar, browsade runt men köpte endast ett par svarta byxor på rea - duktigt! Mamma och Patrik kommer om några veckor, vill spara så att jag har råd att bjuda på god resturang. Dock vägde mina böcker en hel del och det har faktiskt varit varmt idag, lite sol bland molnen men fruktansvärt kvavt, så efter ett tag höll jag på o storkna där inne så lassa av mig allt och parkerade mig på Starbucks med en strawberry and cream frappuchino <3 New York-times-känsla...

Det blev lite irländsk chic-lit och en fantasy, ska väl räcka ett tag nu.

Gårdagen ja, hade riktigt kul, inte på grund av Betnér dock, han var en aning bitter och stod endast på scen i en kvart, enbart för och härja på dem som stod längst bak att de var respektlösa mot de andra komikerna och snackade och skrålade under deras uppträdande. Han var också bitter på att det var så många svenskar där och larvade sig, när det fanns andra komiker som också behövde få en chans. Och att svenskarna var där för att se honom gratis och inte paya flera hundra i Sverige för och se honom. Tja, det där med och vara respektlös kan jag hålla med om, men att det är för mycket Magnus Betnértörstiga svenskar? Är man en svensk komiker som kommer till Dublin får man kanske räkna med att det kryper fram svenskar. Det var riktigt synd att han var så förbittrad, för han är skitbra annars och hade sett fram emot och få se honom in action. Nu fick vi en kvart, tjugo minuters vrede med ett o annat skämt inkastat i slutet men sen drog han dirr. Får väl hosta upp de där flera hundra hemma i Sverige där istället... men jag var en av dem som satt längst fram så kan säga att jag varit ganska så exakt en meter ifrån en argsint Magnus Betnér, om nu det skulle vara nån bedrift.

Adde och co drog ner till puben de med men drog sig tebaks till hemmafesten. Jag, Jonas och vår nya noob David som landade på den gröna ön igår, var hemma hos Elina och snackade lite skit innan vi drog ner och jag hade lovat att följa med dem ut sen och visa David runt. Så tackade nej till en festtårta (som jag sen ångrade lite, hade varit enda midsommargrejen typ!) och följde med de två ut till Temple Bar och hamnade till slut på Gogartys där vi lyssnade på massor av härlig, irländsk musik innan vi mötte upp Adde igen för den sedvanliga fyllepåsen från McDonalds och drog hem.

Sov till klockan halv ett idag och missade således Pride-spektaklet men det gör ingenting. Jag behövde sova ut, och det har varit väldigt skönt och ta det lugnt och göra vad jag vill. Imorrn kommer ju Stefan tebaks efter sin semester så då är det slut på lugnet ;)

Ska käka min goda middag och öppna första boken. Ha det gott!