Midsommarhälsning

Får ta och önska en glad midsommar till alla där hemma i Sverige - här nere är det som vilken dag som helst, och det känns som det med. Jag trodde aldrig jag skulle spendera midsommar 2011 som IT-support på Irland, ätandes stark nudelsoppa  vid mitt databord som är översållat med kakor från deskens alla hörn i väntan på att fortsätta min training av vårt nya ticketsystem... det känns lite overkligt men samtidigt är jag glad att jag inte har nån midsommarkänsla. Det blir lite för deppigt och tänka på vad man missar hemma i Sverige, och det glorifieras ju dessutom när man är såhär långt hemifrån :)

Så idag ska jag jobba klart, åka hem, duscha och dra ner till stan för och käka lite och se Magnus Betnér som något otippat ärar Dublin med en show på självaste midsommarafton. Lite kul det iallafall, se svensk stand-up-comedy (på engelska dock) på Irland en dag som denna.

Imorrn är det dessutom, otippat det med, GayPride-festival här i Dublin :D Som vi funderar på och dra och se, måste ju nästan upplevas - jag som trodde denna ö var ultrakonservativ och inte så lite katolsk, så att sådana förteelser skulle räknas som djävulens verk. Men tydligen inte, och det är ju bra!

Ska trixa lite med mitt fina Zoo på Facebook innan jag och kollegan sticker iväg för ytterligare några timmar i ett svalt rum utan fönster och smått brist på syre och lyssnar på en snubbe i 1.5 meter långa dreadlocks. Det var bra svårt att hålla sig vaken imorse kan jag lova. Men om jag tar med mig ett halvt kilo kakor nu så ska det nog gå bra.

Ha det så gött på midsommar nu allihop, och alla mina svenska vänner och familj får gärna äta MASSOR av jordgubbar och ta en schnaps åt mig med, så ska jag ta en midsommar-Guinness ikväll - hur knas känns inte det? ;)

<3