I wish it would rain down...

...nej, det vill jag inte. Men jag sitter och lyssnar på en av mina favoritlåtar som är väldigt passande just nu. Vad jag har märkt idag så har det inte regnat nåt iaf, solen sken faktiskt lite förut men nu  är det mulet igen, och igår spöregnade det hela dagen. Jag vet att jag flyttade till helt fel ö om jag ville ha sol och värme så egentligen får jag skylla mig själv... mutter mutter...

Men nu börjar jag bli rejält trött på detta. Snart är juni slut (fy fan, tidsångest!) och ingen så kallad värmebölja i sikte. Kan man utföra nån slags regndans, fast för sol istället? Tål att googlas på...

Enda trösten är att det regnar hemma i Sverige med nu. Pratade med en Linköpingsbo förut (jag blir så himla glad nuförtiden när jag märker att det är en östgöte som ringer, sitter med ett fånleende långt efteråt, nästan som om jag vore kär) och som rapporterade att det hade regnat på Vätternrundedeltagarna i år igen. Ack och ve.

Hade väl egentligen inget mer vettigt och säga med detta inlägg. Bjuder som sagt på en riktigt nice Phil Collins låt som får sammanfatta det hela. Första gången jag hörde den så satt jag i en bil medans det spöregna ute, en av de saker jag uppskattar mest här i livet. Ärligt alltså. Finns inget bättre än och glida fram inne i värmen och lyssna på soft musik.

Och btw, jag vann inte den där förbannade tårttävlingen... jag fick inte ens en placering. De hade inte ens smakat på alla tårtor, utan gått på utseende. Fail, FAIL!! Nån FAKE-tårta fick en placering istället, färdigköpt från affär! *morrrrrr*

Hädanefter ska jag hålla bakningen inom desken enbart. Mina kollegor har iallafall vett att uppskatta dem <3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YcY3FH208l8]