Hela helgen i ett svep

Måndag igen, förhoppningsvis sista måndagen som det är körigt, innan alla sticker på semester till midsommar. Det var så otroligt skönt och ta helg i fredags så det finns inte. Kom hem, bytte om lite snabbt, sen blev det stek på Vineyard såklart fram till en klockan tio då alla gick hem och sov. Så händelserikt var det :)

I helgen har jag faktiskt också jobbat; jag fick med mig Jespers laptop hem och en tydlig önskan om att mailboxen ska vara tömd idag. Så jag har suttit och mailat, och mailat, och mailat. Gjorde hälften på lördagen, sen svirade jag om och gick ut på fest under kvällen för och fira att Amanda Och Bex fortfarande bor ihop :D allt kan firas!

Hemma hos dem satt vi på balkongen och lyssnade på Take That som hade spelning på stadion bara ett par 100 meter ifrån oss. Vi hörde inte så mycket av själva bandet, mestadels alla dessa före detta fjortisar som nu är medelålders men ändå sjunger allsång lika smäktande som för 15 år sen ^^

Tjejerna hade fyllt ett helt badkar med olika drycker,  som en hyllning över att de gjorde det förra året med när de då faktiskt flyttade ihop och det var tydligen en episk händelse. Jag köpte dricka jag med och la ner, dock slutade det med att jag drack upp allt själv - en ekologiskt honungsöl och en flaska med nåt rött som smakade saft och således var livsfarligt lätt att dricka upp. Jag blev lite på kanelen och lallade runt i vanlig ordning och kollade in allt och alla. I köket kysste killarna varandras kallingar tydligen. Av oklar anledning.

Sen kom Adde med sällskap och joinade oss och bidrog med lite dansbandmusik till festen. Klockan var närmare halv ett tror jag innan folket ville dra ut. Då var både Adde och Jonas lite trötta och fyllehungriga så vi gjorde en snabb överläggning om hur vi skulle göra - följa med resten och supa mer och dansa, eller köpa med oss McDonalds och åka hem?

Det blev det sistnämnda alternativet... det var jäkligt gött - men är det tecken på att man börjar bli... hu, typ, vuxen? Gammal och trött? Sliten? O.o

Har tyvärr inga bilder från festen eftersom min kamera var död och jag hade glömt o ladda den men jag blev taggad på en bild på FB: inte den mest smickrande bilden den här heller men jag diggar mitt facial expression, högfärdig som ett as ^^

På söndagmorgonen var det bara och stiga upp igen och sätta på en kanna kaffe och fortsätta maila. Sen pysslade jag med detta under stort sett hela dagen, tills jag äntligen blev klar vid fyratiden och kunde ta det lite lugnt innan vi gick och handla. Sen drog jag och Adde och såg X-Men First Class. Adde tyckte filmen var ok medans jag faktiskt blev riktigt impad av den här filmen - den var riktigt, riktigt bra. Jag satt hela filmen och förbannade det faktum att jag inte föddes med mutantegenskaper :D Fan vad roligt det skulle vara!

Sen måste jag erkänna att jag blev lite småkär i James McAvoy (spelar Xavier) som har ett sånt där, i mitt tycke, speciellt utseende som jag blir faschinerad av. Han ser så snäll och klok ut, och jag kunde inte för allt smör i Småland komma på vart jag sett killen innan. Så satt jag och kollade IMDB och gick igenom hans filmer och då slog det mig - han är ju den där snälla kentauren Mr Tumnus i filmerna om Narnia! :) Jag och dessa udda typer alltså.

Nu är det en kvart kvar av min lunch så ska ägna den åt att dricka upp mitt kaffe och slösurfa lite innan det drar igång igen... Ajö.