Det blir bara pannkaka av alltihop...

Sitter på jobbet och är lagomt trött och hängig. Halsen proppar igen trots att jag halsar hett kaffe och soppa. Jonas försöker muntra upp mig genom att ösa beröm över min bakning och några maträtter han har fått smaka - bland annat en köttfärslimpa. Och menar på att han ska "kidnappa" den om jag lagar den.

Jonas: Istället för "min pannkaka har rymt" så kommer det bli "min köttfärslimpa har rymt" om jag kidnappar den! :)

Jag: "Pannkakan har rymt?"

Jonas: Har du inte hört den låten?

Jag: Menar du "Min julskinka har rymt?"

Jonas: Javisst ja! Jag blandade ihop det!

^^

Men sen googlade jag på det eftersom jag kände igen att det finns en saga som heter så, och det var rätt! Kommer ihåg att jag läste den när jag var liten och alltid blev så sugen på pannkakor efteråt.

 

 

 

 

 

 

 

Fortfarande en del körigt här. Längtar till helg och längtar till svensk sommar. 2 månader kvar fortfarande, hoppas på mer sol i Dublin så länge. I helgen ska jag fan gå och tröstshoppa lite - behöver fixa naglar. Och nåt somrigt - bara för att ge Dublins vädergudar ett finger ;)