Full rulle

Det är inte katigt på desken nu alltså, med endast 5 rena calltakers och sen våra TL:s då, och 800 sommarjobbare som ringer in med problem och semesterhungriga kunder som är ute i sista minuten. Endast en noob dök upp igår så det bådar inte gott detta. Men men, snart är det midsommar och då går nog väldigt många på semester och det lugnar förhoppningsvis ner sig lite.

Annars har jag nu beställt min semester hem, 2 veckor och två dagar hemma i Sverige med start den 11: augusti :) Kommer bli så najs, hoppas på vettigt väder, men å andra sidan, om Adde kommer hem och är deppig efter 1 vecka, vad kommer då JAG vara efter2 ? Jösses...

Tårtkalaset var ju inte igår heller. Den är IMORRN! Men då har den fått stå och tjocka till sig i kylskåpet ett par dar nu så den smakar ännu bättre. Håll tummarna för nån slags placering!

Inte riktigt denna kaka, men nästan...