Bakfrossa

Vaknade upp till världens regnoväder ute, det bara skrek i fönstrena och dunkade i väggarna. Skulle det inte komma nån värmebölja till Irland tyckte jag mig läsa för ett tag sen? För och citera en arbetskamrat, "kanske inte kan se den för allt regn".

Nåja, söndag är ju slappdag så det gör väl inte så mycket. Är relativt pigg och glad, drack 2 öl igår plus att Jonas var rich bitch nu efter skatteåterbäringen och bjöd på shots - tanken var att vi skulle shotta regnbågens alla färger ;) Vi hann med en chokladfärgad B-52 shot (Baileys, Kahlúa, Vodka), en röd som smakade jul, en blå som smakade medicin, och en grön, asstark som smakade pepparkar. Jag blev ganska lagom full och lallade runt och gav mig in i diskussioner där jag i vanlig ordning är alldeles för frispråkig och delar glatt med mig av mig själv till alla omkring mig. Verbalt alltså, men det är lika pinsamt för det... hujedamej.

Vid ett-tiden ville Sara åka hem och tyckte att jag också skulle med - hade jag stannat med Jonas hade jag dels;

1. Blivit jättefull när alla mina shots går ihop på en och samma gång plus de säkert lika många som jag skulle fått i mig om jag stannade, vilket hade resulterat i en dålig fylla - igen.

2. Mycket billigare taxi. Sorry to say, men jag försöker spara.

Så vi drog hem ihop med Johannes och Jamie (Johannes Badass som bara triggar en, den lille sprätten...) och jag stapplar in i lägenheten och slänger mig ner i soffan och babblar strunt med en smått road Andreas och visar honom Sagan om De Bannlysta på Youtube så han somnar... so ends the glorious night of the leaving pint.

Nu idag blir det och vänta på att pojken ska komma hem från Sverige, han lär ju säkerligen bli smått deprimerad när han åker från soliga Sverige och kommer hem till det här vädret. Dessutom har jag blivit anmäld, tillsammans med Sara, till en tårtbakartävling imorrn för att IBM firar 100 år eller vad det var. Jag är för stunden inte alls taggad till att spendera hela söndagen till och baka nån superduperfancy tårta i stil med en gigantisk cupcake eller nåt, dock har jag spanat in en vanlig hederlig chokladkaka som får duga. Vi får se vad det blir när det slutat regna så vi kan handla.