Kaniner!

Ligger i godan ro i soffan och slösurfar lite och vårdar min huvudvärk efter för mycket sömn... Jag brukar zooma ut när folk sitter och pratar med nära och kära på Skype eller liknande, men nu när Andreas sitter och spelar med en polare kan jag inte låta bli och garva för mig själv ;D Han sitter alltså och spelar ett spel som går ut på att hacka sig runt i jorden och samla massa mineraler... som jag har fattat det men uppenbarligen har spelet mer djup än så. Här är ett utdrag av konversationen.

"Ja asså, finnar, de kan ju inte göra annat än basta och dricka öl..."

KANINER! Det finns KANINER här! Går de och skjuta eller? Har du kulsprutan?

"Hur FAN kan kaninerna vara under vatten!?"

"VA! Där dog min KANIN! Huvet bara lossna! Vad fräschigt..."

"Grönt är ju skönt. Därför ska jag ha ett grönt hus"

"Nämen - jag har fastnat. Ahhhsch! *slänger lite med sladden på soffan*

"Här är böcker, en hammare. Saker, rent allmänt, som man inte kan hugga med"

"Fan de här zombiesarna är ju stjärtgossar... jag får aldrig vara ifred"

"Vad trevligt det var med han killen som skrev på Reddit om hur länge ett vildsvin ejakulerar. En blåval ejakulerar tydligen 5 kubik (eller nåt liknande) det är därför vattnet är så salt.

*Här börjar jag asgarva och känner att jag måste hoppa in i diskussionen. Samtalsämnet svänger över till grisar och deras eskapader, och han hänvisar mig till denna länk som var rätt underhållande"; 5 Reasons Why Pigs Are More Awesome Than you*

"Nu ska jag lägga i grus"

Ibland utbrister han i nåt konstigt mantra som låter ungefär som;

"Crispycrispycrispcrispcrisp!!"

"Kommer du ihåg Dr Sten? Parodin på Aqua, och Skärgårdsdoktorn på en och samma gång. Och urinvägsinfektion"

Här MÅSTE jag kolla YouTube efter detta. Resultat; Dr Sten. Asdålig. Men Rally är annars ganska roliga.

"SHIT jag hamnade i det riktiga helvetet. Och det är fullt med lava här nere!"

"Måste bygga ett hus på vägen ner. Har du nåt spindelnät?"

"Kan du göra en dörr och ta med"

*Den här tunneln måste vara tight, tightare än en nunna"

*Ja asså hon är ju torr i hjärnan*

*Lika vit som en skorsten. Fast Hitler gillade dem ändå"

Nu är det rätt tyst. Bara ett par "Oups!" och frenetiskt klickande.

And it goes on and on... jag ska nog börja tjuvlyssna mer på sånt här. Riktigt underhållande.

Stenhård koncentration...          ...stenhård om-blickar-kunde-döda-blängning...