Ajjkeeeaa

Jag vaknade runt en halv tio imorse, vilket egentligen var en perfekt tid och gå upp men jag var astung i huvet så tänkte jag skulle ligga kvar en stund till. Och sen vaknade jag igen halv tolv och kände mig fullständigt bakis och lite långtradaröverkörd. Att jag aldrig lär mig.

Ca en halvtimme senare är vi på väg till IKEA, jag, Sara, Jamie och Johannes och herr Larsson fick jag också med mig, upplyste honom tio minuter efter att han gått upp att vi skulle dra om en kvart. Vi åkte URRRBUS, en vit liten skranglig buss som tog oss till IKEA på skakiga småvägar.

Handlade inte så mycket därinne. Jag och Andreas köpte varsitt litet lackbord till och en läslampa till honom samt galgar i en massa glada färger. Och botaniserade i Sverigeaffären såklart!

Upphetsningen blev total när vi väntar på taxin hem och det svänger in en hypersvensk, silverfärgad Volvo V70 med SVENSK registreringsskylt! På IKEA! Världens liksom imploderade för en stund.

Annars så sa vi iväg på Leaving Pint ikväll också - Johan lämna oss, andra generationens noob som kom nån månad strax efter mig och Markus. Han ska hem och plugga, den jäkeln. Han fick en cupcake special av mig bara för den sakens skull.

Ursäkta min usla Paint-blurr. Jag ska hitta nåt Photoshop-program jag kan använda mig av i framtiden.

Plus lite bättre bilder på mina skönheter.

Marcus slängde in några burkar kakor också. Sockerfeast.

Nu ska jag gå och powernapa en stund. Annars blire ingen bra fylla ikväll.