Cupcakesmania

Det har varit mycket snack om cupcakes idag. Men det är för att det är jag som har cookie friday den här veckan - ända fram till idag har jag funderat på vilka sorters cupcakes jag ska baka.

Och jag tror jag har överträffat mig själv nu. Jag har bakat i fyra och en halv timme, sen jag kom hem. Gjort sju plåtar cupcakes och tre sorters butter cream. Superquinn visade sig vara värsta guldgruvan för en bakfrälst, så jag har faktiskt spenderat en del på dekorationer. Jag har nu träningsvärk i axlar och armar efter att ha suttit spänd och petat i de små blommorna, chokladknapparna och allehanda strössel på kakorna. Dessutom har jag gjort en specialcupcake till Johan som gör sin sista dag hos oss imorgon. Och jag lyckades förpacka allt precis! Men nu går inte en enda cupcake mer ner i min väska.

Jag hoppas mina kollegor blir glada nu :)

Hatar det gula ljuset som blir från köket under kvällen... får se om jag kan knäppa bättre kort på mina skapelser imorgon.

Nu ska jag sova och drömma mardrömmar om cupcakes. Jag till och med luktar som en.

Gonatt!