Candy!

Har hittat mig en ny favoritaffär/sida... den heter Sugar Factory  och är en godisbutik i Las Vegas som säljer sjuka mängder cupcakesgrejer! <3

De har allt - från stora gammeldags burkar med allt du kan tänka dig, karameller, kola, kakor - till ljus formade som godis och kakor, gigantiska gummibjörnar, stora färgglada klubbor och ljus, handdukar och annat designat som godis. Godis godis GODIS! Jag har redan sett ut vad jag ska beställa så småningom. De skeppar ut till hela världen och det blir inte så fasligt dyrt heller eftersom det säljs i dollar. Fraktkostnaden var inte heller så farlig.

För övrigt är jag inte ett dugg avundsjuk på Kausti som glassar runt i Hollywood just nu och har varit inne på Universal Studios och kollat in kulisserna från Jurassic Park. Fy fan säger jag bara, dit ska jag åka! Min stolthet över att ha varit i New York mattas av något när man kollar in alla häftiga grejer Kausti spanar in - och killen har dessutom hittat CUPCAKESTANDKRÄM!

GIEF!

Försökte muta honom att köpa mig en tub men än så länge inget resultat, så jag ska ägna resten av rasten åt att fundera ut en ny metod... kostar det mycket att skicka en torped som kan kasta brinnande badankor på honom...?

Tills vidare - mer godis från Sugar Factory;