Happy Times

Gav herr Murphy en bitchslap tillbaks och återtar mitt goda humör idag, eftersom:

1: Mitt ticketsystem funkar perfect idag!

2: Jonas har dragit igång en "tävling" där vi får klubbor av honom för alla positiva enkäter som kommer in för oss. Idag fick jag hela 3 (tre!) klubbor som jag festar på just nu.

Och ja, that´s it och det duger för mig ;)

För övrigt så ser dagens status på desken runtomkring mig såhär:

Till vänster om mig ligger ett anteckningblock där jag har tecknat. Runt blocket ligger massor av färgglada pennor som Elin använt för och färglägga mina bilder. Där står även våra namn i rosa. Runt blocket ligger mina klubbor. Under den ligger tre par skor som tillhör mig. Jag har en World of Warcraft-figur som står på min dator och hukar sig över en Hello Kitty med två mastodontvapen.

Seriös arbetsplats detta ^^

Till höger om mig sitter Christopher. Hans desk, stol och jacka är full med smulor. När jag gick på toa förut högg jag bara tag i min badge. När jag sen ska in igen och ska swipea det genom kontrollen så är det - tomt. I mitt case sitter inget kort. WTF.

Som tur är så kommer Elin också så jag kan glida in efter henne. När jag kommer tebaks till desken ser jag att mitt kort sitter på Christophers vägg, och han själv är på lunch. I rent vredesmod tar jag min halva oätna scone och smular den över hela hans desk, stolen speciellt,  jag GNIDER riktigt in den, och jackan. Jag drar också ur kabeln till musen bara för att.

Tro inte att jag är en jäkla bitch nu - vi har fört ett tyst krig mot varandra i några månader nu och han är inte precis nån oskyldig liten näbbmus heller.

När jag har smulat klart och stolt står och betraktar mitt verk kommer kollega nr 2, Christian. Han garvar och frågar vad fan jag gjort. Jag förklarar situationen.

"Men du... det var jag som tog ut ditt kort..."

!

*borstaborstaborsta*