Blöööööhh....

Söndag morgon. Nej, lunch faktiskt. Hon är till och med efter lunch hemma i Sverige. Jag hade så många planer igår. Nu när killarna är utflugna kan jag ta och göra en redig storstädning och fixa allt som jag velat fixa men inte kunnat koncentera mig på när mina sambos sitter och degar i vardagsrummet och jag säkert skulle flåsa runt och kasta ilskna, "se-hur-jag-sliter-era-slörötter!" på de inte riktigt lika städintresserade stackarna. Och med en formbar, ny korgosse i hemmet kan jag säkert få honom att vara mig behjälplig på många sätt.

Jag hade till och med tänkt ge mig i kast med något som jag har lyckats undvika i hela mittt liv och aldrig gett mig i kast med... förrän nu. Jag. Måste. Rensa... jag kan fan knappt säga det... men here it goes... AVLOPP!

I duschen!

Men böööööööhhh vad otaggad jag är för detta nu... (eller ja, men fasen är taggad för avloppsrensning egentligen? De personerna måste ha sjuka böjelser) jag har legat i sängen hela förmiddagen, kurat ihop mig i sängen och glott på film och surfat runt och varit till allmän onytta och jag kan inte förmå mig till att kliva upp och fixa iordning mig och ge mig i kast med toaletter och avlopp. Det är till och med perfekt väder ute, REGN! Det har vi ju aldrig sett förr här! Ahhh the bitterness...

Men. Jag ska ta mig i kragen. Jag ska gå upp. Vi måste fixa käk, jag har hamburgare och brieost kvar och det blir jag faktiskt lite sugen på. Och jag är faktiskt 25 år fyllda, jag är VUXEN, jag måste möta The Great Avlopp nån dag...

Men... fy fan.