Sk(gr)illat!

När jag ska budgethandla, så budgetshandlar jag faktiskt riktigt lyckat! Med 25 euro i fickan sprintade jag och de andra ner till Superquinn för och inhandla mat - tyvärr blev det på sedvanligt irländskt vis molnigt under eftermiddagen, men det var fortfarande varmt och solen strålade emllanåt, så vi satsade på grillning direkt. Kolla allt jag fick för mina 25 euro - är inte det lyckad lyxig budgetshopping så säg!

2 styck färska, vitlöksmarinerade havsabborrar från fiskeriet

4 stycken quarterpunder hamburgare

2 förpackningar potatissallad

1 styck brieost

1 styck förpackning med cheddarostslices

1 förpackning med jordgubbar, blåbär och björnbär

1 förpackning munkar fyllda med äppelmos och lemon curd 

4 stycken bröd till hamburgarna

Fantastic! Bästa sommarmaten <3

Vi placerade oss och all vår mat på våran balkong och satte igång dirr med matlagandet. Snart spred sig en underbar doft av grillade hamburgare, kotletter, kycklingar, lax, havsaborre och räkspett. Jonas skötte sin del av grillningen och åt sina små kycklingar kolsvarta; ändå satt han och petade oroligt i dem och visade mig en svagt beige färg och undrade om de var säkra och äta?

Sällskapet; de vanliga Watervillarna, Sara, Jesper, Tom, Johannes och Jamie, plus nyförvärvet Jonas.

Plus pinsamt utsökta, perfekt grillade firrar av yours truly:

Har varit en väldigt nice dag, har sprungit runt i klänning och faktiskt fått lite färg på armar, axlar och näsa. Nu när alla stuckit känns det faktiskt lite skrämmande att vara själv här. Vanligtvis brukar jag uppskatta att få vara ensam och det kommer säkert bli jätteskönt, men just nu är det ovanligt tyst och ingen att sjåka med. Andreas är och sussar på sitt rum, bakis som han är. Så jag tänkte följa med Jonas och se lite film. Sen ska jag ligga och glana på High Chapparall när jag kommer hem. Manolito som han var för 20 år sen får vara mitt sällskap för natten.

Nedan, en bild på Toms estetiska, uttrycksfulla konst; oklart vad han exakt vill uttrycka. Representerar fåret honom själv? Uppskattade han inte Dr Alban och Två Blåbär som spelades? Who knows. Jag vet bara att han hängde mitt stackars får :( RIP