Make the most of it.

Jaha, då var man gräsänka då, båda ens sambos är ute ur boet och kvar är jag och min nya sambo. Det känns rätt konstigt faktiskt, väldigt... lugnt? Ingen som kommer peta en i sidan när man går förbi. Ingen som slår papperskorgar och påsar ur händerna på en. Ingen som reciterar The Best of Rebecca vid matbordet, gör ljudeffekter när jag äter, bröstar upp mig mot väggen eller nyper mig ur sängen med tårna.  Eller häller vatten på min nacke precis när jag ska somna... Vid närmare eftertanke kanske det kommer bli rätt så nice detta? ;) Men konstigt känns det i vilket fall.

Vi var och pantade våra mynt, jag och Adde, i torsdags. Det var för övrigt asnice väder den dagen med, jag var helt genomsvett efter en halvtimme och se satt jag och smårageade för mig själv på bussen hem för att nån runt mig luktade svett, innan jag insåg att det kom från mig själv. Ops... fick iaf lite goa fickpengar, Adde skrapade ihop nästan 50 euro som gick till ett par nya skor, men då hade han guldmynt också. Jag fick 13 euro av fem månaders samlande av kopparmynt. Inte lika impressive kanske men räcker till en biobiljett.

 I detta Pringlesrör rymdes ett par skor.

Igår följde Sara med hem, vi köpte med oss öl och satt och njöt av den varma kvällssolen på balkongen, och skålade för en av mina kunder. Han jag nämnde häromdan, som tyckte jag var trevlig. Nu pratade jag med honom för tredje dan i rad, för att få ordning på hans Lotus Notes. Första gången fick jag skicka ut en ny ID-fil, andra gången hade han fått den men inte lösenordet, nu tredje gången fick vi upp programmet men hans databaser var borta - de låg på en nätverksdisk som vi inte kunde mappa upp. Dock efter ca 40 minuters slit så lyckades jag, och vi kopierade över hans filer till en säkrare disk. Detta skulle ta 50 min, så var tvungen att lägga på och lämna honom med instruktioner för sista steget till och äntligen få ett fungerande Lotus Notes. Han var så gullig, den mannen, sa att han tyckte om att sitta i telefon med mig för att jag var så trevlig, och vi pratade om allt möjligt medans jag väntade på svar från resolvers och annat. I Houston i USA är det 38 grader varmt på dagen. 30 på kvällen. Här blir vi överlyckliga för att det var 22 grader. Han skulle dricka öl på kvällen och lovade att skåla för mig :) med en Guinness. Då lovade jag att jag skulle skåla med en sån jag med, för honom och Lotus Notes. Och det gjorde jag med. Bildbeviset finns i kameran, men jag har lyckats slarva bort USB kabeln... oväntat va... så det får vänta.

Och idag - är det fortfarande SOOOOOL!! Sitter och väntar på att Sara ska piggna till och spankulera hit så ska vi inhandla lite gött att ta med ner till parken sen och bara ligga där och jäääääsa och sola... <3 Underbart. Så kanske en kan dra ihop till grillning sen med. Måste ju utnyttja solen så mycket en kan. Blir asnice detta. Peace out!