IBM-fest

Igår var det ju som sagt IBM-fest, tänkte jag skulle rapportera lite om den. Jag och Adde drog dit rätt tidigt vid åtta, och fick stå och chilla ett tag med varsin dricka bland en massa IBM-folk jag aldrig sett förut. Vi fick tre stycken gratiskuponger  var för dricka i baren, den fjärde skulle vi få genom en lek - alla fick varsin lapp med ena delen av ett känt par. När man hittade sin "partner" ska man släpa med sig denne till anordnarna och få en fjärde kupong. Jag fick det minde originella Mimmi, och jag hittade Musse relativt snabbt - en kort, satt och skallig man med tjurnacke men som visade sig vara jättesnäll och gav mig hans kupong med :)

Festen hölls inne på Dicey Reillys, som ligger i den finare delen på södra sidan av Dublin, och det var lite skillnad där inne mot de andra pubarna man är van vid... vakter i kostym, en jättestor pub nedtill som man gick igenom för att komma till den stora utegården, och sen upp till övervåningen med ännu en bar och en klubb, sen var det visst ett klubbområde där nere med. Såg aldrig de delarna tyvärr, vi ar uppe på vår terass hela kvällen.

Vid niotiden började de våra droppa in och festen drog igång rejält, det lite träliga var att vi faktiskt var begränsade till den här terassen så det blev snabbt väldigt, väldigt trångt med runt 200 pers anmälda. Bara att ta sig till baren blev ett helt projekt till sist eftersom det var världens köer runt den. Så när jag gick dit så drack jag två shots åt gången plus beställde in två vodkadrinkar. En med cola, en som jag fick utan och jag orkade inte bry mig, utan gick och fick nån dryck av Bex att hälla i - gott var det inte men jag ville bli onykter så det var skitsamma :D

Vi gjorde faktiskt inte så mycket utan hängde mest och snackade och drack och var allmänt odrägliga typ ;) Jag fick som jag ville och blev rätt fuller... mina shots och drinkar satte in samtidigt som Addes manager kom och bjöd oss på dricka och jag fick en superstark rom och cola...dock slutade det bättre än förra gången, mest för att vi åkte hem skapligt tidigt runt ett-tiden så jag inte hann dricka mer - hade annars säkert druckit upp min rom och cola bara för att  ^^

Inte världens mest smickrande bild på mig men det är den enda där man ser min klänning. Det var faktiskt riktigt, riktigt skönt att gå runt i långklänning, en helt annan känsla än de kortare klänningar och kjolar jag haft på mig. Kändes mer... elegant på nåt sätt :) Och jag fick faktiskt massor jättefina komplimanger från både kända och okända om den, vilket var jätteroligt. Den ska användas oftare!

När vi väl kom hem sen hade jag hunnit nå toppen av min fylla så att säga, jag sprang runt i lägenheten på jakt efter mat och hittade Stefans rester av friterade kycklingbollar, som jag bad och få och sen åt en bit av och tyckte kycklingen smaka skit, men åt upp själva frityren... sen var jag mer hungrig och kokade mig pasta och satt och joddlade lite i vardagsrummet och kläckte ur mig några grodor, till Stefan och Addes stora glädje. Men roligast av allt var, att jag fick ont i fötterna av mina pumps på festen och bytte till lågskor. Sen, av nån underlig, fullständigt ologisk anledning, fick jag för mig att ta av mig dem med och springa runt barfota. Eller ja, i strumpbyxfota iallafall. Jag vandrade hela vägen till baren fram o tebaks på det viset och stod och dansade utan skor och tyckte säkert att det var en skitbra idé just då. Tills jag fick syn på mina fötter - kolsvarta. När jag kom hem hade de bleknat lite men jag kom ändå ihåg i mitt berusade tillstånd att detta var bra bloggmaterial och fixade en bild på eländet...

Största mysteriet är dock - hur fasen hamnade en burk med vitlöksdipp från festen i min väska? Jag upptäckte det imorse när jag skulle ta upp kameran... den serverades som ni ser här nedan och den var asgod, och nån vänlig själv tyckte tydligen att jag skulle få med mig en av dem hem.

Nu idag har det inte varit lika roligt, seg som fasen såklart och masade mig upp ur sängen vid ett-tiden, enbart för att Jonas pingade mig på Facebook och bjöd på pizzafeast. Så när jag promenixade bort till deras place fick jag mig ett riktigt kalorifyllt skrovmål - och det är inte över ännu. Nu ska jag sätta mig i fåtöljen jag blivit förpassad till efter Andreas Larssons intåg i vår familj - just det, honom måste jag ju presentera sen! :D Men just nu gäller min bok, chips och en liten glass- Snickersen är från Stefan som ville att den skulle vara med på bild. Den är alltså inte min, herregud... SÅ tjockis är jag inte... ^^^