Dagen Efter - skitroligt.

Klockan är halv ett, och jag ligger fortf kvar i sängen och roar mig med alla de senaste reklamfilmerna från Apoteket som jag fick tips om via Thérese på Facebook - om mage, tjocktarmen och tunntarmen! :D Snacka om SKIThumor, ahahahahahahah!

Nevars men eftersom det här har varit ämnen som har debatterats i alla år från min sjukhusarbetande släkts sida har jag lärt mig uppskatta skithumor, och välgjorda, humoristiska reklamer med för den delen :) Det finns flera stycken olika, har ni lika lite att göra av era liv den här lördageftermiddagen som jag har så kanske ni kan ha en rolig stund och kolla igenom dem - och glöm inte att äta lagom med bra fibrer och dricka mycket vatten, så era anställda där nere inte har det likadant.

Nu har jag sett allihop så nu kanske jag ska masa mig ur min helgedom och ta mig ner och ge min egen mage lite frukost till och börja med. Och kolla på vad jag tog för bilder från igår kväll egentligen, jösses...

Btw, känns inte den här snubbens röst igen väldigt väl? Från filmer och andra reklamer, tycker den är jäkligt bekant.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1r9ia3i6gVk&feature=related]