Every day I´m Shufflin

Frajdäj again peeps!

Så jäkla gött, det har inte varit nån rolig vecka - kort om folk, folk som är sjuka och lediga, och många samtal på varandra är ingen rolig kombination och vi har väl inte lyckats fixa allt som ska fixas denna vad gäller samtal och ärenden. Men nu är det snart helg iallafall och bekymmer får ta ledigt i två dagar. Två och en halv, om man räknar med ikväll :)

Ikväll är det för övrigt IBM-fest. 4 gratisdrunkar och bara 5 euro i inträdesavgift, bara och dricka två öl så har man gått med vinst. Ska bli riktigt kul, känner mig faktiskt riktigt taggad, så länge jag lyckas hasta ihop en bra frisyr o smink efter jobbet sen.

Jobbet med mina två karikatyrer går framåt, nu har jag fått första skissen för Saga:

Blir riktigt sugen på att återuppta mitt egna skissande och tecknande...

Och imorgon kommer Andreas Larsson nummer två hit. Han landar på eftermiddagen. Se om man är tillräckligt pigg och alert då för och följa med Stefan och möta upp honom, eller om man måste ligga hemma och vara bakis. Who knows ;)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8]