Piratkopiering

Så var det måndag igen. Dock, eftersom det närmar sig sommaren mer och mer nu så ska samtalsvolymen tydligen börja droppa nu så det inte är lika hektiskt som innan. Vilket är skönt, eftersom vi är lite kort om folk och det blir en himla rush annars.

Har haft en av de lugnaste helgerna på länge, och det var riktigt skönt. Dock var man bra rastlös på söndagen sen och ville göra nånting, men vädret var uselt och inte hade jag några spel jag ville spela heller. Så försökte jag ladda ner spel och hade fått ner hela The Sims 2 plus sextiofjorton expansioner och spenderade en timme med att skriva in cd-keys till samtliga och fixa till spelet efter konstens alla regler, med Stefan på tryggt avstånd ifall jag skulle flippa ur. Funkade spelet? Det tror jag ni redan vet svaret på... jag orkade inte bry mig. Laddade ner Age of Empires, fick det och funka. Men... grafiken var röd. Och grön. Prickig. Fail.

Laddade ner Age of Empires 3 och extractade några hundra filer till en enda liten pyttefil. Gick den och öppna? Nej.

Konstanterade: Jag jobbar som teknisk IT-support men jag suger åsneballe på och ladda ner spel till min egen dator.

Så jag gav upp och gjorde nåt annat, vad minns jag inte så det var antagligen fruktansvärt tråkigt. Jag tvättade vet jag men vår tvättmaskin har bestämt sig för och fucka ur. Igen.

Gick och la mig på grund av extrem huvudvärk som kom smygandes. Vaknade och kände mig bakfull. Knallade ner till Jonas och Co och åkte in till stan för och se Pirates filmen nummer fyra. Första gången jag sett en smockfull biograf här faktiskt. Svullade runt på Ben and Jerrys glass och delade en godispåse från engelska Karamellkungen med Jonas.

Tyvärr var filmen en besvikelse. Alldeles för lång och seg, med utdragna scener och även fast jag avgudar Johnny Hottie Depp and hans Jack Sparrow, så känns även hans flum-flum-hi-ho lite väl urmjölkat vid det här laget. Penelope Cruz är skitsnygg men inte direkt nån toppenskådis. En massa höjdarpirater som möts och tävlar om vem som har mest väderbitet ansikte. Snygga miljöer och scener, men jag satt och önskade att filmen skulle ta slut efter halva tiden, så jag kunde åka hem och sova.

Så tyvärr, inget jag rekommenderar. Se de andra filmerna istället.Iaf 2:an och 3:an.

Förutom detta så har jag flitig mailkonversation med JBird som jag skrev om för ett tag sen, som skulle göra smycken med karikatyrer av mina älskade vovvar :) Hon har fått massa bilder nu och sitter o skissar på Saga, Idun tog jag en pitbullbild och bad om lite modifiering bara. Men det är på G iallafall, ska bli riktigt kul och få hem dem sen, speciellt den som är custom made av Saga :)

Preview på Fidan, lite grövre än vad hon är kanske men spelar inte så stor roll :)

Nu är min lunch slut så nu ska jag slänga mig in och ta ett av samtalen som hänger och dinglar. Verkar bli en liten rush ändå nu.