1700´s Fashion!

Jag har hittills glanat igenom två filmer efter alla mina bestyr var klara. Rio, plus en gammal favorit; Marie Antoinette. Det är inte en toppenfilm på grund av handlingen eller för att jag är så värst intresserad av fransk historia; men hela filmen är ett enda stort visuellt frosseri! Jag älskar den viktorianska stilen! Fan om de klänningarna fanns nuförtiden skulle jag inte tveka och krångla mig i dem, oavsett hur mycket tighta korsetter, krinoliner, mamelucker och de där uppspända, korgliknande sakerna man skulle ha under klänningen, som det nu kräver.  Fruktansvärt opraktiskt att gå omkring med i dagsläget, men vid speciella tillfällen kanske?

Jag bir iaf riktigt sugen på att ge mig ut på shoppingrunda snart och inhandla mer färger, mer bling-bling, mer udda saker och sånt som gör att man syns. Det behövs nu när det är så gråmulet här!