Shoppingmys, eller mysshopping?

Kom precis hem från B-town efter en shoppingrunda, helt genomsvett, runtknuffad, påstampad och mörbultad, och regnet har precis börjat vräka ner. Vilket kan förklara vad 90% av Blanchardstowns befolkning gjorde inne i köptcentrat på en och samma gång - tror inte de bunkrar upp fruitsmoothies och spetsleggins på grund av jordens stundande undergång precis - som för övrigt inte har hänt ännu. Woho!

Allt detta passar då utmärkt för mina stundande planer ikväll; jag har nämligen gjort som jag skrev häromdagen, jag har köpt på mig lite lyx som jag ska vältra mig skamlöst i ikväll! Sen har vi ju olika definitioner av vad lyx är förstås, jag anser det ju vara lyx att äta både chips OCH popcorn på EN OCH SAMMA GÅNG. Men nu har jag kostat på mig lite extra i form av en helt ljuvlig body butter från Bodyshop, med doft av luktärt, och när jag även köpte mig lite nya skrubbhandskar ("Va, vantar i duschen!?" Stefan kan absolut inte greppa meningen med detta) , mineraldeodorant och annat smått och gott så fick jag en läcker shower gel som doftar jordgubbar. Jag kommer osa godispåse innan kvällen är slut :) Utöver detta har jag köpt på mig nytt, fräscht smink, en ansiktsmask med avokado och gojibär, nya lösögonfransar, bling-bling-naglar och ett helt knippe fina hårsnoddar, band och diadem att ha i huvet, min rosa blomma sen förra helgen gav mersmak - vete sjutton vart den tog vägen dock så jag köpte en ny ^^ Plus annat nödvändigt grejs som en ny rakhyvel (med inbyggda gel bars, det ni!), så ikväll ska jag rakas, exfolieras, skrubbas, dränka min lekamen i jordgubbsgel och sen smöra in den med luktärt, lägga ansiktsmask, fixa naglarna, OCH äta chips och popcorn - på samma gång!

Kommer bli så gött detta, så har jag laddat ner en hel hög filmer jag ska ligga och glana på hela kvällen medans jag skämmer bort min polerade, fräscha kropp med massa godsaker som kanske inte riktigt polerar kroppen inifrån - men det är skitsamma!