Hela helgen i ett svep!

Klockan är snart tre och jag gick upp för en timme sen. Kommer verkligen inte bli nåt vettigt gjort av denna dag förräns ikväll. Då är det final i hockey med Sverige mot Finland och större delen av svenska IBM kommer väl vara där. Den här gången ska jag inte göra bort mig som i onsdags, hur roligt det än var ;) det är trots allt måndag imorrn och jag tyckte torsdagen var jobbig nog, trots att jag slapp samtal ett par timmar där.

Vad har jag gjort sen dess då? Jo Stefans Dyveke kom ju i torsdags kväll så på fredagkvällen blev det givetvis Vineyard och inte bara en stek, utan EN OCH EN HALV! Det ni... jag och Adde delade på en till, så hungriga var vi... Det är ju skönt att man kan vara knubbis tillsammans med nån ;) Fast i det här fallet är det han som tappar vikt och jag... ja, det har inte blivit nån träning på ett tag i varje fall. Shame on me...

Jag gick hem tidigt och la mig att sova, full med kött som man var, och gick sen upp strax efter att Adde åkt till jobbet på lördagmorgonen och drog ner till stan med Jonas och Markus. Tanken var att vi skulle få se en guidad tur de rekommenderade oss i Belfast, om IRA och den katolska versionen, men nu är det ju så att drottningen av England har bestämt sig för att göra en visit här och halva stan är avstängd eftersom det idag ska protesteras mot detta, eftersom det självklart är rätt provocerande för irländarna. Jonas berättade att de hade sett nån halshugga en dockversion av drottningen i en egengjord giljotin på stan häromdagen. De är iallafall kreativa, irändarna...

Så vi gick och shoppade istället! Jonas skulle handla nåt rosa inför Elinas Housewarmingfest, där kravet var att alla skulle bära nåt rosa. Mitt andra rosa party alltså :) jag hade redan ett linne här hemma jag skulle använda och ville bara hitta leggins, men av nån anledning bidde det en helt ny klänning istället plus några fler klädesplagg och en hel del accessoarer. Konstigt. Vi hittade iaf bra grejer till Jonas och sen mötte vi upp Elina också och fortsatte shoppa. Eller rättare sagt, jag och Elina shoppade, Jonas och Marcus stod utanför och slokade med handväskor i handen ;) Tog ett break med varsin milkshake från en milkshakebar med massvis av godsaker att välja mellan För min del blev det en Strawberry Cheesecake shake.

Jag hittade de perfekta rosa skorna som jag jättegärna vill visa i boggen men efter igår har de fått X antal fläckar på sig så måste tvätta dem först. Dessutom är jag seg som fan och bara tanken på att springa runt och arrangera mina grejer och fota och ha mig gör mig matt. Kan tänka mig hur de "stackars" storbloggarna har det...

Anyway, åkte hem, fixade till mig, förde ett tyst (till en början, sen ekade avgrundsvrålen mellan väggarna) krig mot mina lösögonfransar innan jag fick den på plats och kysste den nyss hemkomna pojken adjö innan jag drog ner till stan och festen. Mötte upp Jonas och hans polare Robin, Astra Zenica-snubbe, på en pub där jag fick en cider och fick lyssna på lite tjöt innan vi gav oss ut på mission att hitta nåt rosa till Robin också. Penneys räddar alltid situationen, och med en ceriserosa jumper utvald av moi, tog vi svängen hem förbi Robins lilla bohemiska lägenhet så han fick byta om. Där stftade jag en flyktig bekantskap med hans flickvän Babsan, som var den tystlåtna typen - vi hade faktiskt ingenting gemensamt så jag gav upp monologen efter en stund och ignorerade henne. Tror ni inte den bitchen touchade bröna på mig sen när jag i ett obevakat ögonblick stegar ut från toaletten? Den subban stod utanför och bara liksom "Oups! Jag slant!". Och sen ska hon stå och se oskyldigt blåst ut. Ja blåst var hon fan i mig, i många olika kombinationer.

Efter att killarna tjötat lite till kunde vi äntligen dra iväg till Elina. Mycket rosa blev det! Jag hade till och med köpt ett sparkling rosé-vin som hette Pink men som smakade skit, lyckades dock få i mig nästan hela ändå. Men tjatade till mig två ostsmörgåsar av värdfolket eftersom jag inte hunnit äta speciellt mycket och inte ville göra en repris. Och ja, vi höll på där hos Elina och hoppade i sängen och tog massor av kort och hade allmänt jäkligt kul, sen drog vi till en klubb jag inte minns namnet på i en stadsdel jag aldrig vart i förut och hade inte en susning om vart jag befann mig :) Men vi hade skitul där inne med, dansade järnet tills jag var helt genomsvett och fick en specialdrink av bartendern som tyckte min request om en Kahluadrink var mesig. Fick nåt fancy från en stor vit flaska med nån orange bild på, en soluppgång eller nåt, och en gnutta sprite, riktigt god faktiskt.

Och ja, så fortsatte kvällen, tills jag blev riktigt störttrött vid ett-tiden och gav mig hemåt. Gjorde ett tappert försök att ta mig tillbaks till O´Connel Street men mitt lokalsinne är ju inte mycket och skryta med och i halvonyktert tillstånd är det obefintligt, så jag gav upp efter ett tag och vinkade in en taxi. Hemma i säkerhet runt halv tre-tiden och somnade direkt. Och vaknade typ halv två.

Efter att ha hinkat i mig kaffe och ätit lite dagen-efter-sugen-käk bestående av pasta med massa kryddor, ska ta ta mig en dusch och se om jag kan rengöra mina precious skor och hinna fixa lite bilder. Klockan sju är det hockey, då jäklar får jag hålla mig i skinnet.

Just det, vart fasen tog min blomma vägen...?