Urkurkurk

Ja fy fan,vad hände där egentligen... demonerna snärjde mig och drog in mig i deras djävulska kretsar och proppade mig full med eldvatten... Trots att jag hade tryckt i mig en halv kebabpizza strax innan så lyckades jag bli så jäkla wasted efter bara en timme. Kanske har det ett samband med att jag och Marcus delade på en Red bull och Vodka Boat, som är en bytta full med is, fyra Red Bull och en flaska vodka. Plus att jag blandade ut mitt skit med en flaska Bulmers. Och ja, sen gick det ju som det gick. Finns en film på mig där jag sitter och slänger med huvet som en bebis och inte kan sitta still o börjar varenda jäkla mening med "Asså, ASSÅ, AASSÅÅÅÅ!!". Plus en bild av mig sittandes platt på rumpan på gatan som Jamie tog, plus en bild som Stefan tyckte var jätteskoj att lägga ut på Facebook, av mig när jag stiftade intim bekantskap med toaletten hemma. För allt det roliga har ju sitt pris. Tydligen var jag väldigt underhållande som full och fick till och med komplimanger för bästa fyllan ever. Jag kan väl se det som en merit.

Så ja, hem och däcka en stund på toa och sen kravla i säng, vakna klockan tre för och dra av sig kläderna, sen upp igen kl 6 och göra sitt bästa av eländet och gå till jobbet, fortfarande en liten, liten aning onykter. Ta rast asap och trycka i sig kaffe och flötiga bacon. Ta några raspande samtal (jag sjöng bort stora delar av min röst igår när jag sprang runt och gapade och sjöng nationalsången) och sen sitta i några timmar på Quality Training, laddad med kaffe, vatten och frukt för att inte somna... Nu har jag lunch och ska strax fixa mig lite choklad så jag överlever resten av eftermiddagen. Kan knappt vänta på att få komma hem och sova.

Aldrig mer! ^^