SaxRoll´d

Tisdag.

Veckans mest meningslösa dag.

Kan inte säga att jag gjort särskilt mycket vettigt idag. Jag plockade ur en dator ur sin domän idag och kunde inte få in användaren igen. Orsakade ett mindre avgrundsvrål i andra änden av luren. Fick prata med hans chef. Respektlöst tyckte mina kollegor. Kanske det, men jag har aldrig haft en lenare, inställsamare röst än nu och använde ord jag inte ens visste att jag kunde för att förmildra omständigheten. I slutet av dagen ringde kunden tillbaka, fick mig, och var då betydligt trevligare och förlåtande - tydligen hade tekniker, som skickades ut efter att ärendet blivit akut, sett massa fel på datorn så han ska få en ny. Så egentligen kan man säga att jag gjorde honom en tjänst som såg till att han fick en splitterny burk snabbare... han borde tacka mig!

Om 45 minuter ska jag ha Skype-date med Talitha <3 Flera veckor sen vi pratades vid sist! Sen ska det sovas, och vaknas upp till en bättre vardag. Just det ja, jag har städat iordning i vårt rum - tydligen tyckte pojken att mina grejer tog upp 80% av rummet. Tss, överdrifter... nu är det iaf rent och fint och prydligt igen.

Fan vad tjejigt det ser ut...

Näe, det blir inget vettigt av det här heller. Jag bjuder på melodin som snurrat i mitt huvud hela kvällen och hoppas att den smittar av sig på er också. Älskar den här killens stil!

SAXROOOOLLLL´D!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Tg4u7ko333U]