Frajdäj

Fredag! Nu är det två och en halv timme kvar till helg, kakorna är uppätna och vi har precis haft en oväntad rusch med folk som ringde in samtidigt - fredageftermiddagar brukar annars vara skapligt lugna.

Men shit the same, snart är denna dag över också och man kan pusta ut lite. I helgen ska vi dra till Belfast på utflykt, blir nice och se en helt annan del av Irland.

Och ikväll blir det bio och en hel påse flötiga, smöriga popcorn (fredagkväll räknas ju faktiskt som helg tycker jag... ^^), vi ska se premiären av Priest, och även fast jag misstänker att den kan vara lite B:aktig så gillar jag trailern skarpt - vampyrslaktande präst ihop med vampyrer, ninjas och annat skoj, och så är ju Paul Bettany med också... lite ögongodis för mig där som komplement till de flötiga popcornen, även fast han springer runt med ett stort fett kors i fejset.