Det finns faktiskt nån som uppskattar östgötska...

Måste bara skriva ner detta, känner att jag klagat mer än vad jag prisat mitt jobb och våra kunder och idag fick jag en riktigt fin komplimang som jag vill dela med mig av. Det är nog en av de finaste jag fått.

Efter att ha diskuterat ett pågående ärende om en fast IP-adress som en kund har beställt så ber jag kunden hänga kvar en liten stund medans jag pratar med Jesper om vad jag ska göra. Strax innan jag trycker på Mute så kommer det;

"Alltså, jag måste bara få säga, gud vilken skön dialekt du har! Var kommer du ifrån?"

Jag: Östgöte vettö!

"Jamen det hör jag ju, riktigt mysig dialekt ju! Härlig och lyssna på!"

:D

Sen spenderade jag tre dyrbara minuter ståendes och tackade för den fina komplimangen och förklarade att det var minsann inte var dag man fick höra detta, och storheten i det östgötska språkbruket. Jag till och med tackade en gång till innan jag la på sen.

In you face, dalmasar och skåningar! HA!